Andrea Elisabeth Rudolph i samtale med Claus Meyer
---
Siden 2010 har Meyers inviteret danske kulturpersonligheder vi beundrer indenfor til en aften, hvor den gode samtale bliver sluppet løs foran et heldigt og sultent publikum.
Hver gang forbereder vi efter samråd med aftenens gæst en 3-retters menu, samt en pizza også komponeret af gæsten.
Ikke to aftener bliver ens, men vi tør godt love, at der bliver smæk for skillingen hver gang.
---
Den 8 december har Claus Meyer inviteret radio- og tv-vært, iværksætter og grundlægger af det eksklusive og bæredygtige skønhedsbrand Rudolph Care, Andrea Elisabeth Rudolph i Samtalekøkkenet til en snak mor til 3, ordblind, gazelle entreprenør, creme dronning og vild med dans.
---
Aftenens menu vil bestå af følgende:
Forret: Cremet jordskoksuppe med stykke af torsk, sort trøffel, jordskokchips, syltet jordskok og rå æble
Andrea Rudolph pizza: Blød gedeost, svampe, mozzarella, chili, vesterhavsost og spinat
Hovedret: Stegt ”label rouge” kylling med grøn kartoffelmos, dampet vinterporre og smørmonteret ciderskysauce
Dessert: Belle de Boscoop æbler fra Lilleø bagt med marcipan og serveret lune med vaniljeis