Samtalekøkken i Meyers Spisehus med Henrik Jyrk og Claus Meyer

Præsenteres af Meyers Spisehus i Lyngby

Henrik Jyrk i samtale med Claus Meyer.
---

Siden 2010 har Meyers inviteret danske kulturpersonligheder vi beundrer indenfor til en aften, hvor den gode samtale bliver sluppet løs foran et heldigt og sultent publikum.

Denne aften forkæler Michelinkokken Henrik Jyrk og Spisehusets kokke, aftenens gæster med en menu der byder på retter og smage fra køkkenerne i Malaysia, Indien, Singapore og Thailand. Gademad, bare opgraderet. De mange forskellige småretter rammer bordene ad fem omgange.

Jyrk var souschef hos Paul Cunningham i Tivoli fra 2005-09 før han tog til San Francisco for at arbejde som kok hos Coi og Daniel Patterson (2 Michelinstjerner) inden han landede et job som køkkenchef hos Atelier Crenn (1 stjerne, men idag 3). Jyrk der i mellemtiden havde mødt sin malaysiske hustru, tog hjem til København for at åbne først Kul i Kødbyen, siden den ligeledes anmelderroste IBU på Vesterbro i 2018.

--- 

Aftenens menu til arrangementet vil være som følger: 

Snacks:
Grønne Oliven med yuzu koshu
Flæskesvær med sur-sød sauce
Sprød tang

Forretter:
Helleflynder med hovedsalat, persilleblade og forårsløg, koriander, syltet chili, ristede cashewnødder og bacon tamarind karamel
Varm malaysisk Curry Laksa med kammusling og aromatiske urter

Hovedret:
Dansk Lam ”Kuala Lumpur Style” med papadams, ris, lammejus, syltet og lynstegte grøntsager med mynthe og hellig basilikum, spicy druer, kål og pickles

Dessert:
Sort Sesamris

---

Mandag d. 3. oktober kommer Henrik Jyrk forbi til god mad og samtale.



Adresse: Handelstorvet 10, 2800 Kongens Lyngby

Læs mere på: meyersspisehus.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.



Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »