Sanketur i Skodsborg, Bøllemosen kl. 15:30

Præsenteres af Sanketure.dk

Den først tur er udsolgt, så kom med på runde 2 klokken 15:30.

Det er muligt at finde lækkert spiseligt vild mad i den danske natur og hvis du vil have hjæp til at finde det så kom med på vores sanketur i skoven!

Thomas og Nina vil guide jer rundt i naturen og se hvad vi finder af spiseligt vild mad. Thomas er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs.

Vi vil i Skodsborg gå en tur rundt i skoven, se på stien, ved vand og forhåbentlig finde det sene forår og tidlige sommers lækre spiselige vilde mad.
Det vil vi hjælpe dig med at finde, genkende, smage på dem og få fif med hjem til hvordan du kan bruge dem i køkkenet.

Vi er ikke de eneste der er glade for vild mad, mange kokke, restauranter der er utrolig kendte og dygtige, men det betyder ikke at det ikke kan indgå i et helt almindeligt hverdags måltid, eller til at pifte maden op med når du har brug for det eller bare er træt af det samme grønt fra supermarkedet.

Vi kan ikke garantere visse planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur. Vi har fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende.
Sammen har Thomas og Nina også hjemmesiden Kokkemanden.com hvor du kan finde opskrifter, videoer, og foto af almindelig mad samt sanket og vild mad. Vi har startet Sanketure,dk for at dele glæden ved vild mad.

Vi mødes søndag d. 24. maj 2020 kl. 13:00, ved Skodsborg station ved skovbrynet.
Turen vil vare omkring 1,5 time og vi forventer at gå omkring 5 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurv til dine sanket lækkerier.

Vi ser frem til at dele den spiselige nature med dig!
Med venlig hilsen
Thomas og Nina

Adresse: 2942 Skodsborg

Læs mere på: sanketure.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223