Sanketur i Snekkersten

Præsenteres af Sanketure

Du kender nok stranden, men har du mon opdaget alle de spiselige planter stranden gemmer på? Hvad med engen og skovens planter?
Det kan professionelle sanker og vild mad eksperter Thomas og Nina vise dig og hjælpe dig med at genkende, smage på dem og få fif med hjem til hvordan du kan bruge dem i køkkenet.

Stranden har nogle af vores yndlings og mest eftersøgte urter som restauranterne Noma, Geranium og flere bruger. Der er et dejligt udvalg i naturen og forårs sæsonen byder på delikate, sprøde, saftige og saltede smage du nemt kan bruge i dit eget køkken.
Vi vil gå på både stranden, engen og lidt skov, så vi kommer vidt omkring forskelligt vildt mad i naturen i forårssæsonen.

Vi kan ikke garantere bestemte planter, da naturen jo er lunefuld og dyrene også nyder naturens spisekammer, men mon ikke vi finder nok til et måltid som du kan nyde at lege videre med i køkkenet og virkelig få smagt på den vilde natur.

Vi har fokus på det gastronomiske aspekt på vores sanketure og går op i at gøre måltidet vildt og altid velsmagende.
Turen vil blive med Thomas og Nina, de er professionelle sankere og har haft over 100 sanketure, leveret vilde råvarer til restauranter, skriver på deres egen kogebog med det vilde mad og er professionelle fotografer der arbejder med naturens spisekammer til dagligt, både professionelt og privat. De vil guide jer rundt i naturen og se hvad de finder af spiseligt vild mad. Thomas er uddannet kok med mange års erfaring med sanket mad og deler glædeligt ud af tilberednings fif undervejs.
Sammen har de også firmaet Kokkemanden.com hvor der deles opskrifter, videoer og foto af almindelig og vild sanket mad.

Du har måske også set Thomas og Nina på TV2LORRY om svampe i efterårs sæsonen, samt hørt dem i radioen hos P4Sjælland hvor de både har snakket om svampe og hvordan du sanker østers i Danmark.

Så hvis du vil sanke med de vildeste, så skal du ud med Sanketure! 

Vi mødes på parkeringspladsen ved Beredskabskabsstyrelsens kursus center, adressen er Strandvejen 250, 3070 Snekkersten.
Turen vil vare omkring 2 timer, eventuelt lidt mere i forhold til deltagerantal og vi forventer at gå omkring 2 km.
Kom iklædt i forhold til vejret og medbring gerne en urtekniv, saks, poser, bøtter eller kurve til dine sanket lækkerier, eller køb dem af os ved starten af turen eller her på vores webshop under sankeudstyr.

Vi ser frem til at dele naturens vilde mad!
Hilsen Thomas og Nina
Sanketure.dkAdresse: parkeringspladsen ved Beredskabskabsstyrelsens kursus center, adressen er Strandvejen 250, 3070 Snekkersten.

Læs mere på: https://sanketure.dk/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.