FOLKEKØKKEN: Skaldyr & Fisk
Præsenteres af Hotel Saxkjøbing
Sønderjylland og Venezuela mødes, når køkkenchef Karlos Ponte og souschef Henrik Dall fra Claus Meyer og Michael Pang-Larsens anmelderroste restaurant namnam i København gæster køkkenet på Hotel Saxkjøbing.
De to kokke har i fællesskab sammensat en 7-retters menu, med tydelig inspiration fra både det sydamerikanske og det danske køkken. Det bliver et sammenstød mellem det klassiske og det moderne, mellem to verdensdele og med fisk & skaldyr i centrum.
Aftenens menu
Snacks:
Fjordrejer & Majs
Knasende majs, danske fjordrejer, dild og persillesalt
Østers & Bacon
Gratinerede østers med bacon
Forretter:
Knivmuslinger & Salsa
Grillede knivmuslinger garneret med "pico de gallo" – en salsa fra Venezuela med tomater, skallotteløg, chili og koriander
Bouillabaisse
Fiskesuppe med blåmuslinger og jomfruhummer
Hovedretter:
Torsk & Søde pebre
Torsk, tomat, grillet forårsløg, chorizo-olie og stir fry af små søde peber
Torsk & Sauce nage
Torsk, nye løg og en skøn aromatisk sauce nage
Dessert:
Jordbær & Ananas
Granité af danske jordbær serveret med en sydamerikansk ananascreme
Velbekomme!
Adresse: Torvet 9, 4990 Sakskøbing