FOLKEKØKKEN: Skaldyr & Fisk

Præsenteres af Hotel Saxkjøbing

Sønderjylland og Venezuela mødes, når køkkenchef Karlos Ponte og souschef Henrik Dall fra Claus Meyer og Michael Pang-Larsens anmelderroste restaurant namnam i København gæster køkkenet på Hotel Saxkjøbing.

De to kokke har i fællesskab sammensat en 7-retters menu, med tydelig inspiration fra både det sydamerikanske og det danske køkken. Det bliver et sammenstød mellem det klassiske og det moderne, mellem to verdensdele og med fisk & skaldyr i centrum.


Aftenens menu

Snacks:
Fjordrejer & Majs
Knasende majs, danske fjordrejer, dild og persillesalt

Østers & Bacon
Gratinerede østers med bacon

Forretter:
Knivmuslinger & Salsa
Grillede knivmuslinger garneret med "pico de gallo" – en salsa fra Venezuela med tomater, skallotteløg, chili og koriander

Bouillabaisse
Fiskesuppe med blåmuslinger og jomfruhummer

Hovedretter:
Torsk & Søde pebre
Torsk, tomat, grillet forårsløg, chorizo-olie og stir fry af små søde peber

Torsk & Sauce nage
Torsk, nye løg og en skøn aromatisk sauce nage


Dessert:
Jordbær & Ananas
Granité af danske jordbær serveret med en sydamerikansk ananascreme


Velbekomme!

Adresse: Torvet 9, 4990 Sakskøbing

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.