Glæd dig til en middag med stimevis af overraskelser fra havet.
Hav inviterer til en storslået skaldyrsmiddag, og vi tør godt love, at du ikke går sulten hjem. Fiskehandlerne har lovet at finde alt det bedste fra morgenens fiskeauktioner, og krydre det med deres egne yndlingsserveringer.
Ved velkomst bliver du budt på et glas champagne og østers.
Yderligere drikkevarer og østers købes i baren.
Din vært
Hos HAV elsker vi fisk, østers, muslinger, caviar - ja, alt det gode, der kommer fra havets skatkamre. Vi bestræber på altid at tilbyde de bedste råvarer, og giver gerne gode råd til tilberedningen med på vejen. Men vi vil mere end det, vi vil nemlig også gerne udfordre! I de danske farvande har vi fantastisk mange spisefisk, som for de fleste er ukendte. Det er synd og skam, og det vil vi gøre noget ved.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr
Vi byder velkommen med et glas champagne og østers.
I løbet af middagen serverer vi alt fra kammuslinger og grillede jomfruhummere til kogte krabbeklør og meget meget mere.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev