Winemakers Dinner med Hideaway Vingård Hvidtfeldt Gundersen fra Fejø – og lokale råvarer fra Sydsjælland og øerne
Vores drøm om den ideelle restaurant bliver til virkelighed i samarbejde med Karin fra Hvidtfeldt Gundersen – en idyllisk vingård på Fejø, tæt på Emils rødder, hvor kærligheden til biodynamik og mikroklima er i centrum.
Menuen er nøje komponeret i samspil med vinene og bærer tydeligt præg af Cecilies passion for urter og grønt, som spiller en central rolle i retterne og skaber en harmonisk helhedsoplevelse.
Arrangementet er sponsoreret af Møn Vand.
Dine værter
Cecilie Severinsen er nyuddannet kok med en passion for at skabe mad, der får folk til at komme tilbage efter mere. Emil Lollike er snart færdiguddannet tjener og brænder for at skabe en indbydende atmosfære for sine gæster. Sammen er vi et par, der ønsker at skabe et frirum for branchefolk og madelskere – et sted, hvor man kan trække sig tilbage fra hverdagens kaos og nyde nærvær, smag og stemning.
Cecilie og Emil er begge en del af acceleratorprogrammet Morgendagens Madtalenter og er et rigtig godt bud på, talenter du vil møde på fremtidens mad- og drikkescene. Kom og smag deres ting før alle andre.
Ekstra info
Billeterne sælges parvis, så prisen du ser, er prisen for to billetter og inkluderer mad og vin. Køber du én billet, har du til to personer.
Der tages ikke forbehold for allergener til dette event.
Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr.
Friteret østers
østers emulsion, grillet forårsløg & figner
2024 Røde gæs, Rondo, Reberger, Cabernet Cortis & Bolero
Kammusling
agurk, ørredrogn, creme fraiche & grøn olie
2024 Gåsefod, Solaris
Savojkål
kantareller, espuma & løvstikke
2023 Vingesus, Solaris, Souvignier Gris
Stegt havtaske
sommer porre & Sauce vadouvan
2024 Rosali, Souvignier Gris
Chartreuse parfait
hvid chokolade & pocheret pære
2023 Blå gæs, Orion & Phoenix
Trøffel Madeleines
(med forbehold for mindre ændringer i menuen)
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev