Smag på Værnedamsvej - Le Gourmand

Præsenteres af Le gourmand

Ved 'Smag på Værnedamsvej' holder vi vejfest på en af Hovedstadens bedste madgader. Den søndag har de gode folk i vejens forskellige køkkener lavet deres på bud på en særlig Værnedamsvej-menu. Menuen henter du på spisestederne og tager den med ud til langbordene i gaden, hvor vi har lukket af for trafikken.

Le Gourmand blev startet i 2005, konceptet er simpelt; køb kun det bedste og køb det direkte fra den lille producent, spring alle led over, saml varene i Paris, og få dem sendt op til DK.
Menuen er i dag simpel, vi lader produkterne fortælle for sig selv. Fantastiske håndværkere, som ikke kender ordet kompromis. 

Menuen koster 200 kr. per person. Man kan vælge to seatings til dagen enten ca 11:30 til 15:30 eller ca 15:30 til 19:30. 

Arrangementet er en del af kategorien Smag på Gaden, hvor vi sætter vi spot på nogle af byens små lokale madenklaver, der bidrager til stemningen i byen og forståelsen af København som madby. Smag på Gaden er støttet af Københavns Kommune.


Menu

Foie gras mi-cuit entier, vingelé på pinot noir
Tørret andebryst, farceret med foie gras entier, på frisésalat
Kaninrillettes
Vildsvinpaté med Karl Johan svampe
Andepølse
36 måneders Comté
Tomme des Croquants
Til charcuterie serveres estragonsennep og sprøde cornichoner, til osten blåbærkompot og friske valnødder, og naturligvis brød.

Et godt udvalg af passende vine kan tilkøbes, yderligere eksklusive vine fra Bourgogne og Bordeaux kan købes også på glas.Adresse: Le Gourmand, Værnedamsvej 3A, 1819 Frederiksberg

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223