Smag på Værnedamsvej - LETZ SUSHI

Præsenteres af LETZ SUSHI

Ved 'Smag på Værnedamsvej' holder vi vejfest på en af Hovedstadens bedste madgader. Denne søndag har de gode folk i vejens forskellige køkkener lavet deres på bud på en særlig Værnedamsvej-menu. Menuen henter du på spisestederne og tager den med ud til langbordene i gaden, hvor vi har lukket af for trafikken.

LETZ SUSHI på Værnedamsvej serverer sushi efter alle kunstens regler og med stort fokus på bæredygtighed. Til Smag på Værnedamsvej kan få lov at smage forskellen, når de tilbyder en Værnedamsvej-menu med bæredygtig fisk, økologiske sushiris og masser af velsmag!

LETZ SUSHI er Europas første sushikæde, der udelukkende serverer bæredygtig og ansvarlig fisk, og uanset om du vælger klassiske sushiruller, nigiri eller de populære yaki-spyd, så er der taget stilling til både kvalitet, miljø og dyrevelfærd. Hos LETZ SUSHI mener de nemlig, at sushi med god samvittighed smager bedre. 

Menuen koster 200 kr. per person. Der kan købes billetter til to seating, fra 11:30-15:30 eller 15:30 til 19:30. 

Arrangementet er en del af kategorien Smag på Gaden, hvor vi sætter vi spot på nogle af byens små lokale madenklaver, der bidrager til stemningen i byen og forståelsen af København som madby. Smag på Gaden er støttet af Københavns Kommune.


Menu

Edamame

Tre tempurarejer m. spicy dip

Fire Devil roll

Fire Ebi Tempura

To sizzling nigiri Hiramase m. teriyaki

En asparges m. bacon

En kylling yakiAdresse: LETZ SUSHI, Værnedamsvej 8 , 1619 København

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223