Smag på Værnedamsvej - LETZ SUSHI

Præsenteres af LETZ SUSHI

LETZ SUSHI på Værnedamsvej serverer sushi efter alle kunstens regler og med stort fokus på bæredygtighed. Til Smag på Værnedamsvej kan få lov at smage forskellen, når de tilbyder en Værnedamsvej-menu med bæredygtig fisk, økologiske sushiris og masser af velsmag!

LETZ SUSHI er Europas første sushikæde, der udelukkende serverer bæredygtig og ansvarlig fisk, og uanset om du vælger klassiske sushiruller, nigiri eller de populære yaki-spyd, så er der taget stilling til både kvalitet, miljø og dyrevelfærd. Hos LETZ SUSHI mener de nemlig, at sushi med god samvittighed smager bedre. I anledning af Smag Værnedamsvej har kokkene på LETZ SUSHI lavet en særlig menu med alle favoritterne, som du kan tage med ud og nyde ved langbordene midt på gaden – der i dagens anledning er lukket af for trafik.

Til Smag på Værnedamsvej holder vi madfest med gaden som ramme. Arrangementet er en del af kategorien Smag på Gaden, hvor vi sætter vi spot på nogle af byens små lokale madenklaver, der bidrager til stemningen i byen og forståelsen af København som madby. Smag på Gaden er støttet af Københavns Kommune.


Menu

Edamame

Tre tempurarejer m. spicy dip

Fire Devil roll

Fire Ebi Tempura

To sizzling nigiri Hiramase m. teriyaki

En asparges m. bacon

En kylling yakiAdresse: LETZ SUSHI, Værnedamsvej 8 , 1619 København

søndag 1. sep. 2019 kl. 11:30 - 15:30
á 200,00 kr.
+ 21,00 kr.
søndag 1. sep. 2019 kl. 15:30 - 19:30
á 200,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223