Smagen af Ibiza: Mad af Boris Buono & Baleariske beats fra Dj BUDA

Præsenteres af Bobo Food Studio

Velkommen til en søndag i Bobo Food Studio, der for en dag, under Copenhagen Cooking, forvandles til en af Ibizas stemningsfulde chiringuitos - de strandrestauranter, der ligger så langt øjet rækker langs kysten. Her steges fisk over åben ild, paella laves i store pander og små tapas tilberedes af de bedste råvarer, der kan opdrives lokalt. Bartenderen sørger for sangria, mens DJ'en leverer baleariske rytmer.

Der er næppe nogen kok i kongeriget Danmark, der kan byde mere troværdigt velkommen til en dag med smagen af Ibiza, end Bobo Food Studios køkkenchef, Boris Buono. Han faldt nemlig pladask for Ibiza i 2013, flyttede tomhændet og rodløs til den smukke ø, og driver nu på sjette år et af de mest velrenommerede spisesteder, Ibiza Food Studio. Før det huserede han herhjemme som kok på Noma, Formel B, Krogs Fiskerestaurant og Bottega Trattoria.

Men Ibiza trak i hippiebarnet Boris. Dybt besjælet af den samme spiritualitet og kreativitet, som øen er berømt for, fandt han sit hjerterum i finca’en på landet en halv time udenfor Ibiza by. I den del af øen, der emmer af kultur, gastronomi, håndværk - og ikke mindst laidback familiesøndage.

Bemærk, dette event har en frokost- og aftenudgave. Menuen og prisen varierer mellem de to. Du vælger selv om du har lyst til frokost eller aftenmenu – eller begge dele. Du kan også vælge frokost og så hænge i baren derefter, og nyde farverige cocktails og lækre toner fra den ikoniske ø.

DJ BUDA
Til at levere lyden af Ibiza bliver det nemlig ikke mindre autentisk, for bag DJ-pulten står Buda, der gennem en halv menneskealder har været en af Danmarks bedste DJs og ydermere den ene halvdel af den elektroniske duo, Lulu Rouge, der har to roste albums bag sig.
Buda flyttede med sin familie til Ibiza 2015 og vendte først hjem igen forrige år, så det er to herrer med Ibiza i hjerte og sjæl, der er værter denne dag, som de har været så ofte før sammen, søndag efter søndag, i fincaen på Ibiza.

OM BOBO FOOD STUDIO
Bobo Food Studio er netop åbnet i Hotel The Socialist, i de smukke lokaler i Bremerholm 6, der tidligere husede Herman K.
Nu er adressen atter blevet en helt særlig destination med hotel, restaurant og bar til glæde for både naboer, forbipasserende og tilrejsende fra nær og fjern.
Køkkenet er personificeret ved køkkenchef Boris Bouno, der er uddannet på Formel B og derefter blev kok på Noma, før han blev køkkenchef på Krogs Fiskerestaurant og Bottega Trattoria – og derefter flyttede til Ibiza, og startede Ibiza Food Studio, der kører for fuldt blus på sjette år.
Menuen skifter løbende og der er stort fokus på lokale, økologiske råvarer – og friskfanget fisk og skaldyr.

www.bobofoodstudio.com
www.instagram.com/bobofoodstudio
www.facebook.com/bobofoodstudio
www.hotelthesocialist.com
www.instagram.com/hotelthesocialist/


Menu

FROKOST 12-15.30:

TAPAS
Vi starter med Boris’ spanske tapas.

PAELLA
Vegetarpaella + den klassiske ”Fiskerens Frokost” med friskfanget fisk og skaldyr fra farvandene omkring os.

DESSERT
Klassiske Ibiza-lækkerier

 

AFTEN 18-24:

Her serverer vi en menu bestående af Boris’ fortolkninger af Ibienco-køkkenet. Friske, danske råvarer, men smagen, teknikken og krydderierne fra Ibiza. Åben ild. Fisk, kød og grønt.

 



Adresse: Bobo Food Studio, Bremerholm 6, 1069 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 20. – 29. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.