Middag i byhaven med Soil to Soul, Rechberg 1837 & Øens Have

Præsenteres af Soil to Soul

Kom med til en mindeværdig aften i den grønne oase Øens Have og nyd en dejlig middag med lokale råvarer og en times veloplagt paneldebat om bylandbrug, hvor eksperter fra Zürich og København gør dig klogere på bæredygtig byudvikling.

Det er Soil to Soul – du er, hvad du spiser! der står bag arrangementet. Soil to Soul er en bevægelse fra Schweiz, der har til formål at skabe opmærksomhed omkring vores jord og hvordan såkaldt jordudmattelse påvirker både miljøet og menneskers sundhed

Aftenen indledes med en times paneldebat om, hvordan vi kan bruge byens jord på en bæredygtig måde og vigtigheden af ??regenerativt landbrug. Her møder du eksperter fra Zürich og København, der diskuterer målsætninger og strategier for bæredygtig byudvikling.

Middagen tilberedes af kokkene Carlos Navarro fra Restaurant Rechberg 1837 fra Zürich og Morten Piester fra Øens Have i København. Menuen er en hyldest til bylandbrug og med inspiration fra både Schweiz og Danmark.

Menuen er som udgangspunkt vegetarisk. Der er mulighed for at tilvælge animalsk menu ved billetkøb. Bemærk at prisen er er eksklusiv billetgebyr.

Paneldeltagere

Fra Zurich

Natalie Gessler
Canton of Zurich, Department of Construction - Office for Waste, Water, Energy and Air 

Simone Brander
Zurich City Councillor, Head of Civil Engineering and Waste Management Department

Fra København

Cindie Christiansen
Executive Director Foodprint Nordic

Sascha Faxe
Member of Parliament from The Alternative Party

Din vært
Soil to Soul er en organisation, der arbejder for bæredygtig frugtbar jord, regenerativt landbrug og sund, lækkert ernæring. Bevægelsen, der er aktiv i Schweiz og Portugal, ser sig selv som en vidensplatform, der informerer og udgiver, organiserer og forbinder. Højdepunktet er det årlige Soil to Soul Symposium, der afholdes i september i Zürich.

Hjemmeside
Instagram
Facebook

Om lokationen: Øens Have

En del af Zürich møder København
Under overskriften ”Zürich møder København” præsenterer Copenhagen Cooking for første gang en venskabsby.

”Zürich møder København” består af en række events på lokale venues samt aktiviteter på Festivalpladsen på Israels Plads 24. – 27. august, hvor gæster kan gå på opdagelse i gastronomi, kunst og kultur fra den schweiziske hovedstad.

Læs mere om ”Zürich møder København” her.


info

4-retters menu inklusiv vinmenu samt en times veloplagt paneldiskussion. 

Menuen er vegetarisk. Der er mulighed for at tilvælge kød, når du køber billet. 



Adresse: Øens Have, Refshalevej 159b, 1432 København K

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.