Oplev den historiske Fasangården i Frederiksberg Have når vi åbner huset op til rundvisning og efterfølgende frokost med sæsonnært smørrebrød. Dagen vil indledes med en guidet tur i stuerne efterfulgt af en tur i Frederiksberg Have. Vi ender på gården igen til smørrebrød og et glas vin.
I tilfælde af regn ...
Spiser vi frokost indenfor i stuerne på Fasangården.
World Capital of Architecture
København er en by med stolte arkitekturtraditioner, og i år kan byen fejre, at den er udnævnt til UNESCO-UIA - World Capital of Architecture. Dette event er en fejring af arkitekturåret og er udarbejdet i samarbejde med Wonderful Copenhagen og Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse.
Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.
Den historiske perle Fasangården har tidligere været embedsbolig, men er, efter omfattende restaureringer, blevet respektfuldt forvandlet til traktørsted, smukt beliggende i grønne rammer i Frederiksberg Have.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev