Social Food & Beer Walk x Reffen - Copenhagen Street Food

Præsenteres af Copenhagen Insight

Foråret har endelig ramt København og det giver perfekte muligheder for at gå opdagelse i København. Så hver torsdag i maj besøger vi et nyt område i byen og kombinerer oplevelsen med gode øl og lækker mad i godt selskab. Det kan ikke være lettere! Du skal bare møde op. Altså når du har købt en billet ;-) 

Torsdag d.30. maj:Besøger vi Reffen - Copenhagen Street Food og nordeuropas største street food marked. Startsted: Startsted: Containerbryggeriet på Reffen.


Hver torsdag starter med en Social Beer Walk, hvor vi nyder et lækkert øludvalg af gode specialøl fra Anarkist Brewery og Nørrebro Bryghus. Vi har en masse forskellige lækre specialøl med fra begge bryggerier, så I kan stille skarpt på jeres smagsløg. Og bare rolig, der er rigeligt med øl til at få smagsløgene helt på plads. 

Efter en Social Beer Walk er vi klar til Food-delen af Social Food & Beer Walk. I maj besøger vi Seaside Toldboden, Broens Street Food og Reffen - Copenhagen Street Food. Det betyder et hav af køkkener og lækre madsteder, som alle har havudsigt. Der er noget for alle og alle kan være med. I har mere eller mindre frit valg på alle hylder til hvad I ønsker at spise de pågældende torsdag, mens i nyder stemningen, det gode selskab og udsigten over Københavns Havn. 


Oversigt over Forårs Social Food & Beer Walk i maj

  • Torsdag d. 2.maj : Besøger vi Seaside Toldboden og deres 7 køkkener i Nordre Toldboden. Startsted: Springvandet i Amaliehaven.
  • Torsdag d. 9. maj: Besøger vi Broens Street Food og deres gadekøkken i Strandgade. Startsted: Den Sorte Diamant.
  • Torsdag d. 16. maj: Besøger vi Reffen til en kurdisk street food special hos Gosht på Refshaleøen. Startsted: Containerbryggeriet på Reffen.
  • Torsdag d. 23. maj: Besøger vi igen Seaside Toldboden, denne gang til en Seafood Special i Nordre Toldboden. Startsted: Springvandet i Amaliehaven.
  • Torsdag d. 30. maj:Besøger vi Reffen - Copenhagen Street Food og nordeuropas største street food marked. Startsted: Startsted: Containerbryggeriet på Reffen.

Alle torsdage kan I også blot vælge at tage en Social Beer Walk uden Food-delen, hvis I bare har lyst til en hyggelig øltur igennem byen. Men køber I det som en samlet pakke, så får I en ekstra god deal på Social Beer Walk'en. 


Ved spørgsmål angående Forårs Social Food & Beer Walk kontakt events@copenhageninsight.com

Copenhagen Insight har fokus er at skabe Social Tours, hvor I kan nyde stemningen mellem a til b ligeså meget som I nyder fortællingerne ved a og b. Turen guides af Rasmus Poul Bodholdt fra Copenhagen Insight og arrangeres i samarbejde med Reffen - Copenhagen Street Food, Anarkist Brewery og Nørrebro Bryghus. Adresse: Containerbryggeriet på Reffen - Copenhagen Street Food, Refshalevej 167, København

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.