Søris Høstmiddag af Dining by Jyrk

Præsenteres af Søris

Søris inviterer til Høstmiddag ved på Sørisgaard d. 26. august.

Vi fejrer høsten med en middag kreeret af Henrik Jyrk som bl.a. er restauratør og tidligere dobbelt vinder af "Sol over Gudhjem" og Sebastian Holberg Svendsgaard som repræsenterer Danmark ved næste Bocuse d'Or.
Sammen skaber de en smagsoplevelse i sensommer stemning, med fokus på sæson og et tvist af det asiatiske køkken i bedste Jyrk stil.

Din vært
Søris er en familie virksomhed som igennem 4 generationer har dyrket og pakket økologisk frugt og grønt. Gården ligger i en tunneldal i den fredede Naturpark Mølleåen, nord for Kbh, der efter istiden indgik i et bælte af søer. Det har efterladt jord med et utroligt højt nærings indhold, der har skabt den særlige smag af Søris og nogle af verdens bedste grøntsager.

I tilfælde af regn...
Hvis vejret er dårligt rykker vi i telt eller indendørs afhængig af omfanget.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr


Menu

Høstmiddagen består af flere forskellige hovedretter serveret Family style, og en dessert. Retterne er skabt med udgangspunkt i sæsonens grøntsager med fokus på de dybe smage, suppleret af grillede økologiske kyllinger.


På Sørisgaard vil det hele blive serveret på langbord i marken.

Drikkevarer kan tilkøbes. 



Adresse: Sørisgaard, Sørisvej 2a, 3650 Ølstykke

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.