Solo-dining med Zacapa Nuet på Restaurant Gemyse

Præsenteres af Restaurant Gemyse

Måltidet er tit omdrejningspunktet for hygge, samtale om samvær. Det er i princippet positivt, med det flytter samtidig opmærksomheden fra smagene, duftene og de forskellige teksturoplevelser, en god middag kan byde på.

Derfor udfordrer den tredje udgave af Zacapas spisekoncept Nuet ikke bare gæsterne til at slukke for deres smartphone – men også til at slukke for samtalen.

Formålet er, at gæsterne skal glemme deres fortravlede hverdag og for en stund give sig 100 procent hen til måltidet uden at bekymre sig om small talk med sidemanden og dårlig akustik. Og studier har faktisk vist, at det at spise alene indimellem har positiv indvirkning på vores helbred og øger vores produktivitet, kreativitet, empati og generelle mentale styrke.

Helt lavpraktisk kommer det til at udspille sig på den måde, at du vil blive placeret alene, men i et lokale med andre spisende gæster. Her vil du få udlevet et sæt hovedtelefoner, som du skal tage på. En voice over vil så guiden dig igennem de forskellige sanselige oplevelser, middagen byder på suppleret af udvalgt musik og baggrundsambiens, der underbygger den gastronomiske fortælling.

Menuen er blevet til i et samarbejde mellem Mette Dahlgaard, der er køkkenchef på Gemyse og World Class-bartenderen Michael Hajiyianni, der til dagligt arbejder på cocktailbaren Ruby.

Menuen er bygget op omkring idéen om at give sig hen til smage, farver, idéer og uforudsete elementer på tallerkenen.Menuen

Starter
Kartofler med kaviar æggeblomme og urter

Hovedret
Confiteret vagtel med økologiske rødder fra haven og kyllinghjerte

Dessert
Sort sesam-is med maltvaffel, grene og rød skovsyre
Pop-up restaurant Nuet løber af stablen den 27. februar kl. 16.30 og 20.30 på Gemyse i Tivoli.

Middagen koster 790 kr., foregår over 2 timer og har 3 serveringer, der hver er sat sammen med en Zacapa-cocktail.

Adresse: Bernstorffsgade 5, 1577 Copenhagen

Læs mere på: https://www.nimb.dk/da/gemyse
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.