På Gullandsgården serverer de hver dag madglæde og velsmag for byens yngste borgere. Nu åbner de dørene for en enkelt aften, så du kan smage børnemad anno 2023.
Gullandsgården er en daginstitution på Amager med plads 53 børn i alderen 0 - 6 år. Midt i institutionen ligger køkkenet, hvor Heidi tilbereder tre daglige måltider til børnene; formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad.
Måltidet er en vigtig del af hverdagen på institutionen. Børnene spiser sammen som en fælles aktivitet, hvor der er tid til fordybelse og til at arbejde med madmod og maddannelse. Det kræver nemlig tid og en målrettet indsats at give byens mindste madborgere gode madvaner.
Maden på Gullandsgården er 90 % økologisk og lavet fra bunden; smørepålægget er hjemmerørt, brødet er hjemmebagt og måltidet både nærer, mætter, udvikler og passer på verden.
Velkommen til en hyggelig aften på Gullandsgården, hvor du får serveret et dejligt måltid og får et kig ind i en hverdag med mad i børnehøjde.
Menu
Aftenens menu består af to retter:
Aftenens program
Arrangementet starter 17.30 og varer to timer med middag og indslag undervejs.
Kl. 17. 30 - Ankomst og velkomst
Kl. 18.00 - Middag ved langborde
Kl. 19.30 - Tak for i aften
Om Gullandsgården
Gullandsgården på Amagerbro er en integreret institution for børn i alderen 0 - 6 år. Institutionen er normeret til 53 børn. Gullandsgården er inspireret af norditaliensk pædagogik, og der arbejdes ofte projektorienteret med afsæt i Idana Pesciolis teori og metode.
Institutionen har en skovbus, der hver dag kører 33 af husets børn op til en skovhytte i Tokkekøb Hegn.
Spis med i vores køkkener er madfestivalen, hvor Københavns offentlige køkkener åbner dørene og inviterer dig indenfor.
Fra 24. marts – 11. april 2025 og den 19. og 20. august under Copenhagen Cooking kan du opleve, hvordan maden i kommunens skoler, plejehjem og sociale tilbud smager, når otte institutioner byder på middag.
Bag måltiderne står dygtige og dedikerede køkkenmedarbejdere, der hver dag sørger for sund og grøn mad. Ambitionen? At gøre København til en sund og bæredygtig madby.
Læs mere om Mad- og Måltidsstrategien her.