Spis med på Rosenborgcentret – et plejehjem i København K

Præsenteres af Københavns Kommune

Kom og spis med på plejehjemmet Rosenborgcentret, hvor køkkenleder Charlotte, køkkenmedarbejdere og måltidsværter byder til middag i selskab med plejehjemmets beboere. 


Hvordan smager ældremad af høj kulinarisk kvalitet, der også er klimavenlig? Denne aften får du smag for sagen, når der serveres en klimavenlig middag i spisesalen på Rosenborgcentret. 

I køkkenet laves maden fra bunden, og Rosenborgcentret har gode erfaringer med at gøre måltiderne mere klimavenlige. Retterne er blevet taget godt imod af beboerne - så længe maden er velsmagende og kvaliteten er høj. På plejehjemmet er nøddepaté blevet en af favoritterne, og det er netop, hvad gæsterne får lov at smage den 18. maj. 

Menu

Nøddepaté med kartofler, dijonsovs og broccolisalat
Rabarbergrød med fløde

Om Rosenborgcentret

Rosenborgcentret er et selvejende plejehjem med 84 beboere i hjertet af København.

Plejehjemmet har eget køkken, hvor medarbejderne tilbereder tre daglige hovedmåltider og en række mellemmåltider til beboerne. Køkkenet har Det Økologiske Spisemærke i guld, hvilket betyder, at maden er 90-100 procent økologisk. Maden er lavet fra bunden af gode råvarer, der følger årstiden.

Læs mere om Rosenborgcentret.  

Arrangementet er en del af SPIS MED I VORES KØKKENER præsenteret af Københavns Kommune. Læs om projektet her. Adresse: Rosengade 1, 1309 København K

SPIS MED I VORES KØKKENER


Spis Med I Vores Køkkener er en madfestival i Københavns Kommune.

I uge 19 og 20 inviterer en række offentlige køkkener dig indenfor til et måltid, hvor du kan smage på Københavns Kommunes ambitiøse Mad- og Måltidsstrategi.  

København står nemlig for bæredygtige måltider, der forener sundhed, velsmag og ansvar for klimaet.  

Det kan smages i de 70.000 måltider, der hver dag serveres i skoler, daginstitutioner, plejehjem, sociale tilbud og bosteder, kulturhuse, idrætsanlæg, medarbejderkantiner m.m. i Københavns Kommune.  

Spis Med I Vores Køkkener præsenteres af Københavns Kommune.  

Du kan læse mere om Mad- og Måltidsstrategien her.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort til denne event »