Søris økologisk pop-up restaurant i Brøndsalen

Præsenteres af Cofoco & Søris

Cofoco og det økologiske landbrug Søris går sammen om at lave en pop-up restaurant med økologiske grøntsager i fokus. I 5 dage i august indtager Søris og Cofoco Brøndsalen Det Kongelige Danske Haveselskabs Have på Frederiksberg.
Cofocos kokke hoppede i gummistøvlerne og tog en tur ud på Søris’ marker. Ud fra deres oplevelser og de råvarer, der findes på marken, har de lavet en vegetarisk menu baseret ene og alene på økologiske grøntsager.

I et naturfredet område imellem Ølstykke og Slangerup i Nordsjælland ligger Sørisgaard. Her dyrkes 30 forskellige slags økologiske grøntsager - mest de grove - samt brødkorn til eget mel.

Søris vegetarisk menu
Nye rødbeder fra marken, fynsk rygeost, Søris honning, rød jord og tallerkensmækkere
-
Hokkaidogræskar i bløde, sprøde og varme variationer, chips af Jan´s violette grønkål, økologisk brunet smør fra Naturmælk, vilde urter og mørke oliven
-
Broken gel på Søris gulerødder og hyben, fromage frais is, lun hvid chokoladeskum , rød skovsyre, rå lakrids og knas

3 retter kr. 200,-

Der er mulighed for at købe naturvine fra Lieu-Diet til menuen.

Arrangementet er en del af Cofoco Cooking

Cofoco Cooking
Hos Cofoco er der altid gang i nye ideer til retter, tilberedningsmetoder og andre tiltag. Cofoco Cooking er det navn vi giver et arrangement når vi har behov for at prøve noget nyt af. Det kan være en spændende menu, et nyt sted eller simpelthen bare fordi vi har brug for at prøve noget andet end det vi laver til daglig.
Så med en Cofoco Cooking arrangement er du sikker på at være en del af noget nyt, anderledes og spændende.

OBS: BILLETTER SKAL BESTILLES SAMLET HVIS MAN ØNSKER AT SIDDE SAMMEN!


Adresse: Brøndsalen, Frederiksberg runddel 1,

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.