MEXICAN BBQ WITH NOMAMES

Præsenteres af Reffen Street Food

Kom og vær med til den store fejring af 10 år med Street Food i København når Reffen inviterer til Mexican Barbeque with Nomames i vores Yellow Backyard.


Forkæl jer selv med et festmåltid, der er konger og baroner værdigt, til vores pop up barbeque i bedste langbordsstil.

Maden tilberedes blandt andre af kokken Mario, der også kan fejre 10 år med street food i København siden hans første bod på Papirøen åbnede for 10 år siden.


Fra kl. 18.30 til 21.30 kan I nyde en lækkert sammensat platte i en hyggelig og livlige atmosfære i vores Yellow Backyard bag Werkstatt.


Platten komme blandt andet til at bestå af: Mexicansk ratatouille fra grillen, Pico de Gallo og frisk hakket Chimichurri. Der vil også være majstortillas så I selv kan lave et par tacos. 


For kun 150 kr. inkluderer jeres billet foruden mad også en flaske Reffen-vand og en Reffen øl.


Efter middagen kan I samles til hygge omkring bålet på stranden eller teste jeres kasteevner med et spil petanque til synet af Københavns flotteste solnedgang. 


Udover lækker street food og højt humør vil dagen også byde på musikalsk underholdning fra DJ Jonas Visti og Cumbia-bandet, Trypical Cumbia, der vil spille live-koncert på vores udendørs område Sandkassen.


JONAS VISTI // DJ

Jonas Visti skaber den perfekte sommerstemning med sin eklektiske blanding af afslappende chill-out beats, forfriskende elektroniske toner og sprudlende tropiske rytmer. Det bliver en eftermiddag fyldt med solskin og gode vibes.


TRYPICAL CUMBIA // LIVE

Trypical Cumbia fortolker Cumbia-genren, som har sin oprindelse i 1950’ernes Colombia, men idag er en udbredt genre i hele Latinamerika. Cumbia er for alle! Den er god til fest, den er sensuel, modsætningsfyldt og sprællevende.Trypical Cumbia spiller et mix af nøje udvalgte sange og instrumental musik fra Colombia, Chile, Nicaragua, Peru og Brasilien samt egne kompositioner og kommer uden tvivl til at få alles hofter til at bevæge sig.


Deltag i festlighederne, og skål med os for et årti med lækker street food og gode minder.
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.