Hjemme Hos Claus Meyer

Præsenteres af Meyers Madhus

Surt show med Claus Meyer
Claus Meyer inviterer på en eksklusiv rejse, der følger eddikens vej fra rå frugt, gennem dobbeltfermentering videre til en tilværelse som 17 år gammel balsamisk nektar i 15 liter store håndlavede tønder af enebærtræ. Turen begynder i Nordhavn Eddikebryggeri på den yderste spids af Københavns Nordhavn. Her skal der smages på en række rene frugteddiker og yngre, fadlagrede varianter.

Derefter går cykelturen i samlet flok til Claus’ private eddikelager i hans hjem på Frederiksberg, hvor der bliver smagsprøver på de helt gamle frugteddiker fremstillet efter ”tradizionale”-metoden, som danner grundlag for nogle af verdens mest eftertragtede eddiker. Vi smager, spiser snacks og skyller ned med et godt glas vin. En flaske eddike fremstillet af danske Riesling-druer, som i sagens natur kun findes i et meget begrænset oplag, er inkluderet i oplevelsen.


Info

En eftermiddag hvor der skal smages på flere forskellige eddiker og spises snacks, i selskab med Claus Meyer, som guider jer rundt. I skal på en 7,5 km cykeltur i København, så husk at medbringe cyklen og det gode humør når i mødes i Nordhavn. Adresse: Nordhavn Eddikebryggeri, Kattegatvej 53, 2150 København

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223