THEKRANE går i sort

Præsenteres af Mundwerk

En aften på THEKRANE har været så populær at endnu flere nu får mulighed for at opleve det fantastiske sted!

Kom med, når THEKRANE og Mundwerk inviterer til eksklusiv middag i en gammel kulkran i Nordhavns industrikvarter, der er omdannet til luksuriøs private dining. Fra kranen har du 360 graders udsigt mod Øresund og Sverige til den ene side og indre København og Nordhavnens uspolerede vidder på den anden. Aftenen er i den grad dinner with a view. Menuen som Mundwerks kokke sammensætter har farven sort som tema. THEKRANE er ikke for ingenting en tidligere kulkran, der transporterede det sorte råstof til Svanemølleværket. Aftenen bliver en blanding af en særkilt spiseoplevelse, elegant design og rå industri, socialt samvær og intimitet i eksklusive omgivelser med en afslappet stemning. Der er både mulighed for social dining ved langbordet i den såkaldte GLASSBOX eller en mere intim aften ved mindre borde på de to terrasser og inden for i THEKRANE's hotelværelse. Vælg hvordan du vil sidde, når du booker.

Menuen består af to snacks efterfulgt af fire retter, kaffe og petit fours. Det er muligt at tilkøbe vinmenu for 400 kr. eller øko juicemenu for 215 kr.


Menu

To snacks samt fire retter inkl. vand m/u brus.

Kaffe & petit fours

Det er muligt at tilkøbe vinmenu for 400 kr. eller økologisk juicemenu for 215 kr. Adresse: The Krane, Skudehavnsvej 1, 2150 København Ø

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223