Thorvaldsens Museum & Auteur præsenterer: Spis til middag med filminstruktør Rasmus Dinesen

Præsenteres af Auteur

Som noget helt særligt til dette års Copenhagen Cooking & Food Festival er filminitiativet Auteur gået sammen med Thorvaldsens Museum om et unikt film- og middagsarrangement i helt spektakulære rammer.


Oplev Thorvaldsens kunstsamlinger på helt nært hold når vi inviterer til middag og filmvisning af den prisvindende instruktør Rasmus Dinesen's nyeste film 'Michelin Stars - Tales from the Kitchen'.


Tag plads blandt skulpturer og antikke kunstværker når vi viser en af dokumentarscenens største madfilm efterfulgt af en lækker flere-retters middag i selskab med instruktøren. Middagen serveres af chefkok Christian Buchard Rasmussen og restaurant Øens Spisested, som har taget filmens tema til sig i deres nytænkning af filmens gastronomiske spiseoplevelser. Henover middagen åbner vi op for samtale og debat med Rasmus Dinesen, hvor der vil være masser af plads til at gå i dybden med instruktørens egne oplevelser med filmen samt publikums spørgsmål.


Billetprisen inkluderer adgang til Thorvaldsens Museum, filmvisning, flere-retters middag samt vinmenu og debat med filminstruktør Rasmus Dinesen.


Vær opmærksom på at der er begrænsede pladser på 35 deltagere.



Adresse: Thorvaldsens Museum, Bertel Thorvaldsens Plads 2, 1213 København K

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223