Fra juni til november, ledsager Jan Hurtigkarl, Hans Beck Thomsen og Erwin Lauterbach hinanden i køkkenet, når de inviterer til en perlerække af middage på 3 forskellige destinationer i Danmark. Kom med til tre enestående oplevelser med nogle af de helt store navne indenfor dansk gastronomi.
Jan Hurtigkarl åbner sommeren med det første værtskab, under Folkemødet på Bornholm, når han inviterer på en uformel og afslappet langbordsmiddag til 12 personer i sit private hjem. Her kan gæsterne glæde sig til en middag med frilandsgrøntsager fra marken ved Allinge, skovsvampe fra Almindingen, lam fra Hammershus, oste fra Lykkelund Gedemejeri og urter sanket i landskabet.
Der serveres en 6-retters menu, appetizers, velkomstchampagne, vinmenu og kaffe.
Aftenens menu
Appetizers
Menuen
Pre desserter
Desserter
I hver deres hjemstavn tager de gastronomiske venner opgaven som køkkenchef og værtskabet på sig, mens de får selskab af de to øvrige kompagnoner bag gryderne. Hver køkkenchef præsenterer en 6-retters menu med appetizers og drikke, der vil variere i takt med årstiden, landskabet og omgivelserne. Menuerne tager afsæt i årstidens og egnens råvarer, og vil afspejle den fælles passion for lokale råvarer og grøntsager. Kort sagt: en homage til den gode smag, og det gode venskab.