Timm Vladimirs Bryghus vs. Herslev Bryghus

Præsenteres af Timm Vladimirs Bryghus

Før vi begyndte at lave vores eget øl og etablerede vores bryghus, så serverede vi faktisk øl fra Herslev på alle vores mad-kurser i Timm Vladimirs Køkken – og vi har altid haft det godt sammen med Herslev. Men da vores eget øl gjorde sit indtog i køkkenerne, sagde vi pænt farvel til hinanden.
Men nu mødes vi igen. Kenneth Søndergaard, adm. direktør fra Timm Vladimirs Køkken og Lars Nielsen fra Herslev Bryghus indtager på aftenen hver deres ringhjørne, hvor de hver vil udvælge fem øl fra deres sortiment som parres med en menu, som fastsættes af Aamanns.

Hver ret vil således blive serveret sammen med en øl fra Timm Vladimirs Bryghus og en øl fra Herslev, samt en kort præsentation af hver øl og hvorfor de to repræsentanter mener, at deres øl passer godt til den pågældende ret. Herfra er det op til alle gæster at vurdere, hvem de mener har lavet den bedste øl-pairing til hver ret. 

Prisen er 650 kr. + gebyr pr. person for en sublim fem retters menu inkl. øl pairing fra Timm Vladimirs Bryghus og Herslevs Bryghus.

Stedet er indtil videre hemmeligt, men vi kan fortælle, at det ikke ligger langt fra Refshaleøen.



Adresse: Hemmeligt indtil videre,

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.