FORRET
Jordskoksuppe - Syltede knoldselleri - Urter - Brød & smør
***
HOVEDRET
Bøf af Oksefilet - Kryddersmør - Bagt kartoffel
***
DESSERT
Bærspecial: Vaniljeis - Bær marineret i Caloric Punch - Smør- og sukkerristede nødder - Flødeskum.
FORRET
Adams salat med confit de canard
Andeconfit, frisée-salat, valnødder og granatæble
***
HOVEDRET
Dansk okse
Sæsongrønt, pommes Duchesse og kalveskysauce
***
DESSERT
Mormors æbledessert
Æbler, makroner, tør sherry og flødeskum
”Smag på Cakenhagen” med både salte og søde fristelser
Et glas Nimbs Mousserende samt håndlavede lækre petit fours
***
Croissant med hønsesalat, sprød bacon og grønt
***
Moussekage med rødbede, citron og æble
***
Hertil kan du nyde en kop kaffe eller te
FORRET
Falafel af perlebyg og svampe,
syltede agurker og svampecreme med sprøde rugflager
***
HOVEDRET
Smørstegt rødspættefilet
med hjemmerørt citronmayonnaise, håndpillede rejer og dild
***
DESSERT
Citronfromage med let pisket fløde
FORRET
Blomkålssuppe m/ urter og citronolie
***
HOVEDRET
Farseret unghanebryst m/ urtesauce på tomat og oliven
***
DESSERT
Grøftens 3-farvede is m/ vafler og culis
FORRETTER
Kroketter
2 dybstegte kugler af ris og laks.
Serveret med japansk mayo, chilimayo, teriyaki, karse og sesam
Lakseceviche
3 skiver laks med ceviche-dressing. Toppet med wasabi-yuzu-mayo, daikon og ørredrogn.
Edamamebønner med salt og citron
***
HOVEDRET
Tempura treat
4 stk. toppet maki med tempura-reje, avocado, agurk og spicy dip.
Toppet med laks, avocado og masago
Tasty tuna
4 stk. inside-out maki med tun, avocado og agurk. Rullet i sort og hvid sesam
Sizzling nigiri med Hiramasa & teriyaki
2 nigiri med lynflamberet dansk hiramasa fra Hanstholm.
Toppet med teriyaki og citronsalt.
Friteret blomkål
Friteret blomkål med teriyaki og citronsalt.
Toppet med shiso. Serveres med citron.
***
DESSERT
Crème brûlée
Klassisk vanille-crème brûlée
FORRET
Carpaccio af timianmarineret okseinderlår
med vinaigrette på semidried tomater, parmesan og rucola
***
HOVEDRET
Braiseret svinekæbe med egen sky og
risotto med stegte svampe serveret med bitre salater
***
DESSERT
Vaniljepanna cotta med lamponi caldi
FORRET
Rødbedetatar med gæremulsion
***
HOVEDRET
Saltbagt selleri med karry og ristede hasselnødder
samt dagens grønne family-style ved bordet
***
DESSERT
Panna cotta med hengemte bær og chokolade
KYLLINGE-SATAY
Peanuts – agurk – chili
GRILLEDE RIBS
Spicy barbecue – sesam – koriander
PAT KA PAW
Grillet okse – æg – thaibasilikum
PASSIONSFRUGTSORBET
Kokos – saltede karamel
FORRET
Terrine af torsk og urtebouillon
med tomatvinaigrette, rogn og små salater
***
HOVEDRET
Perlehøne à la coq au vin
med rødvinssauce og aromatisk kartoffelpuré
***
DESSERT
Hengemte bær som rødgrød
serveres med nitrogenfrosset koldskål
FORRET
Bourride
Cremet fiskesuppe med torsk, aïoli og crouton
***
HOVEDRET
Fricassée de pintade aux Riesling
Perlehøne med svampe og perleløg i rieslingsauce
***
Dessert
Vanilje-Créme Brûlée
FORRET
Varm cremet blomkålssuppe
tilsmagt med wasabi-aioli - hertil toast
***
HOVEDRET
Grillet kalvefilet med Pommes Anna,
årstidens grillede rodfrugter - hertil portvinsglace
***
DESSERT
Chokoladefondant med vanilleis
FORRET
Blomkålssuppe
Blomkålspuré – ventreche bacon – trøffelolie
***
HOVEDRET
Svinefilet
Puffet svær – grillet porrer – knoldselleri – svinesauce med brunet smør
***
DESSERT
Hvid chokolade Panna Cotta
Citronverbena skum - crumble
FORRET
Lollipop prawn kushiyaki
spyd med grillede rejer, marineret i citrongræs, lime og chili
serveret med en dip af chili og koriander samt karamelliseret lime
***
HOVEDERET
Teriyaki steak soba
Grillstegt oksefilet på en bund af soba-nudler med karryolie, sukkerærter, pak-choi, rødløg, chili og bønnespirer i en teriyaki-sauce garneret med koriander samt sorte og hvide sesamfrø.
***
DESSERT
Hvid chokolade og ingefær cheesecake
serveret med chili-toffee + ingefærsauce
FORRET
Wok-fried greens (vg)
broccoli og bok choi lynstegt i en hvidløg- og sojasauce
***
HOVEDRET
Vegatsu
vores veganske katsu curry seitan dækket med sprød panko-rasp,
overhældt med en aromatisk karrysauce,
serveret med hvide ris og en sidesalat
***
DESSERT
Pink guava og passionsfrugtsorbet
serveret med frisk mynte