Tivoli Dining Week 2020

Præsenteres af Tivoli

Vælg restaurant herover for at se menu

Menu

FORRET

Jordskoksuppe - Syltede knoldselleri - Urter - Brød & smør

***

HOVEDRET

Bøf af Oksefilet - Kryddersmør - Bagt kartoffel

***

DESSERT

Bærspecial: Vaniljeis - Bær marineret i Caloric Punch - Smør- og sukkerristede nødder - Flødeskum.



En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.


Vinmenu

1 glas Lagar de Costa, Albariño, Rias Baixas 2014

***
1 glas Proelio, Rioja 2015

***
1 glas Pineau du Rey, Sauternes 1998

195 kr.

Menu

FORRET

Adams salat med confit de canard

Andeconfit, frisée-salat, valnødder og granatæble

***

HOVEDRET

Dansk okse

Sæsongrønt, pommes Duchesse og kalveskysauce

***

DESSERT

Mormors æbledessert

Æbler, makroner, tør sherry og flødeskum



En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.


Vinmenu

2018 Chardonnay/ Colombard, Bellevaux, Pays D´oc

***
2017 Emotion 1, Merlot/ Cabernet, Languedoc - Roussillon

***
2018 Semillon/ Gewurztraminer Late Harvest, Casa Silva, Colchagua Valley

175 kr.

Menu

”Smag på Cakenhagen” med både salte og søde fristelser

Et glas Nimbs Mousserende samt håndlavede lækre petit fours

***

Croissant med hønsesalat, sprød bacon og grønt

***

Moussekage med rødbede, citron og æble

***

Hertil kan du nyde en kop kaffe eller te



En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

FORRET

Falafel af perlebyg og svampe,

syltede agurker og svampecreme med sprøde rugflager

***

HOVEDRET

Smørstegt rødspættefilet

med hjemmerørt citronmayonnaise, håndpillede rejer og dild

***

DESSERT

Citronfromage med let pisket fløde



En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

FORRET

Blomkålssuppe m/ urter og citronolie

***

HOVEDRET

Farseret unghanebryst m/ urtesauce på tomat og oliven

***

DESSERT

Grøftens 3-farvede is m/ vafler og culis



En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.


Vinmenu

Vega Libre Blanco, Utiel-Requena, Bodegas Murviedro, Spanien 2018 (2 glas)

***
Cottage Garden, Cab-Shiraz, sydøst Australia 2018 (3 glas)

***
Late Harvested Muscat, Explorer Series, Victoria, Brown Brother, Australien 2017 (1 glas)

319 kr.

Menu

FORRETTER

Kroketter

2 dybstegte kugler af ris og laks.

Serveret med japansk mayo, chilimayo, teriyaki, karse og sesam

 

Lakseceviche

3 skiver laks med ceviche-dressing. Toppet med wasabi-yuzu-mayo, daikon og ørredrogn.

Edamamebønner med salt og citron

 

***

HOVEDRET

Tempura treat

4 stk. toppet maki med tempura-reje, avocado, agurk og spicy dip.

Toppet med laks, avocado og masago

 

Tasty tuna

4 stk. inside-out maki med tun, avocado og agurk. Rullet i sort og hvid sesam

 

Sizzling nigiri med Hiramasa & teriyaki

2 nigiri med lynflamberet dansk hiramasa fra Hanstholm.

Toppet med teriyaki og citronsalt.

 

Friteret blomkål

Friteret blomkål med teriyaki og citronsalt.

Toppet med shiso. Serveres med citron.

 

***

DESSERT

Crème brûlée

Klassisk vanille-crème brûlée



En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.


Vinmenu

Cava, Segura Viudas Brut (økologisk)

***
Grüner Veltliner, Gruber Röschitz (økologisk)

***
Blommevin Umeshu, Choya

135 kr.

Menu

FORRET

Carpaccio af timianmarineret okseinderlår

med vinaigrette på semidried tomater, parmesan og rucola

***

HOVEDRET

Braiseret svinekæbe med egen sky og

risotto med stegte svampe serveret med bitre salater

***

DESSERT

Vaniljepanna cotta med lamponi caldi



En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

FORRET

Rødbedetatar med gæremulsion

***

HOVEDRET

Saltbagt selleri med karry og ristede hasselnødder

samt dagens grønne family-style ved bordet

***

DESSERT

Panna cotta med hengemte bær og chokolade



En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

KYLLINGE-SATAY

Peanuts – agurk – chili

GRILLEDE RIBS

Spicy barbecue – sesam – koriander

PAT KA PAW

Grillet okse – æg – thaibasilikum

PASSIONSFRUGTSORBET

Kokos – saltede karamel



En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

FORRET

Terrine af torsk og urtebouillon

med tomatvinaigrette, rogn og små salater

***

HOVEDRET

Perlehøne à la coq au vin

med rødvinssauce og aromatisk kartoffelpuré

***

DESSERT

Hengemte bær som rødgrød

serveres med nitrogenfrosset koldskål



En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

FORRET

Bourride

Cremet fiskesuppe med torsk, aïoli og crouton

***

HOVEDRET

Fricassée de pintade aux Riesling

Perlehøne med svampe og perleløg i rieslingsauce

***

Dessert

Vanilje-Créme Brûlée



En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

FORRET

Varm cremet blomkålssuppe

tilsmagt med wasabi-aioli - hertil toast

***

HOVEDRET

Grillet kalvefilet med Pommes Anna,

årstidens grillede rodfrugter - hertil portvinsglace

***

DESSERT

Chokoladefondant med vanilleis



En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

FORRET

Blomkålssuppe

Blomkålspuré – ventreche bacon – trøffelolie

***

HOVEDRET

Svinefilet

Puffet svær – grillet porrer – knoldselleri – svinesauce med brunet smør

***

DESSERT

Hvid chokolade Panna Cotta

Citronverbena skum - crumble



En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

FORRET

Lollipop prawn kushiyaki

spyd med grillede rejer, marineret i citrongræs, lime og chili

serveret med en dip af chili og koriander samt karamelliseret lime

***

HOVEDERET

Teriyaki steak soba

Grillstegt oksefilet på en bund af soba-nudler med karryolie, sukkerærter, pak-choi, rødløg, chili og bønnespirer i en teriyaki-sauce garneret med koriander samt sorte og hvide sesamfrø.

***

DESSERT

Hvid chokolade og ingefær cheesecake

serveret med chili-toffee + ingefærsauce



En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.


Vegetarmenu

FORRET

Wok-fried greens (vg)

broccoli og bok choi lynstegt i en hvidløg- og sojasauce

***

HOVEDRET

Vegatsu

vores veganske katsu curry seitan dækket med sprød panko-rasp,

overhældt med en aromatisk karrysauce,

serveret med hvide ris og en sidesalat

***

DESSERT

Pink guava og passionsfrugtsorbet

serveret med frisk mynte



215 kr.
+billetgebyr (26 kr.)
drikkevarer ikke inkluderet


Der er ingen ledige datoer og restauranter


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »