Tivoli Dining Week 2020

Præsenteres af Tivoli

Vælg restaurant herover for at se menu

Menu

FORRET

Jordskoksuppe - Syltede knoldselleri - Urter - Brød & smør

***

HOVEDRET

Bøf af Oksefilet - Kryddersmør - Bagt kartoffel

***

DESSERT

Bærspecial: Vaniljeis - Bær marineret i Caloric Punch - Smør- og sukkerristede nødder - Flødeskum.


En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.


Vinmenu

1 glas Lagar de Costa, Albariño, Rias Baixas 2014

***
1 glas Proelio, Rioja 2015

***
1 glas Pineau du Rey, Sauternes 1998

195 kr.

Menu

FORRET

Adams salat med confit de canard

Andeconfit, frisée-salat, valnødder og granatæble

***

HOVEDRET

Dansk okse

Sæsongrønt, pommes Duchesse og kalveskysauce

***

DESSERT

Mormors æbledessert

Æbler, makroner, tør sherry og flødeskum


En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.


Vinmenu

2018 Chardonnay/ Colombard, Bellevaux, Pays D´oc

***
2017 Emotion 1, Merlot/ Cabernet, Languedoc - Roussillon

***
2018 Semillon/ Gewurztraminer Late Harvest, Casa Silva, Colchagua Valley

175 kr.

Menu

”Smag på Cakenhagen” med både salte og søde fristelser

Et glas Nimbs Mousserende samt håndlavede lækre petit fours

***

Croissant med hønsesalat, sprød bacon og grønt

***

Moussekage med rødbede, citron og æble

***

Hertil kan du nyde en kop kaffe eller te


En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

FORRET

Falafel af perlebyg og svampe,

syltede agurker og svampecreme med sprøde rugflager

***

HOVEDRET

Smørstegt rødspættefilet

med hjemmerørt citronmayonnaise, håndpillede rejer og dild

***

DESSERT

Citronfromage med let pisket fløde


En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

FORRET

Blomkålssuppe m/ urter og citronolie

***

HOVEDRET

Farseret unghanebryst m/ urtesauce på tomat og oliven

***

DESSERT

Grøftens 3-farvede is m/ vafler og culis


En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.


Vinmenu

Vega Libre Blanco, Utiel-Requena, Bodegas Murviedro, Spanien 2018 (2 glas)

***
Cottage Garden, Cab-Shiraz, sydøst Australia 2018 (3 glas)

***
Late Harvested Muscat, Explorer Series, Victoria, Brown Brother, Australien 2017 (1 glas)

319 kr.

Menu

FORRETTER

Kroketter

2 dybstegte kugler af ris og laks.

Serveret med japansk mayo, chilimayo, teriyaki, karse og sesam

 

Lakseceviche

3 skiver laks med ceviche-dressing. Toppet med wasabi-yuzu-mayo, daikon og ørredrogn.

Edamamebønner med salt og citron

 

***

HOVEDRET

Tempura treat

4 stk. toppet maki med tempura-reje, avocado, agurk og spicy dip.

Toppet med laks, avocado og masago

 

Tasty tuna

4 stk. inside-out maki med tun, avocado og agurk. Rullet i sort og hvid sesam

 

Sizzling nigiri med Hiramasa & teriyaki

2 nigiri med lynflamberet dansk hiramasa fra Hanstholm.

Toppet med teriyaki og citronsalt.

 

Friteret blomkål

Friteret blomkål med teriyaki og citronsalt.

Toppet med shiso. Serveres med citron.

 

***

DESSERT

Crème brûlée

Klassisk vanille-crème brûlée


En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.


Vinmenu

Cava, Segura Viudas Brut (økologisk)

***
Grüner Veltliner, Gruber Röschitz (økologisk)

***
Blommevin Umeshu, Choya

135 kr.

Menu

FORRET

Carpaccio af timianmarineret okseinderlår

med vinaigrette på semidried tomater, parmesan og rucola

***

HOVEDRET

Braiseret svinekæbe med egen sky og

risotto med stegte svampe serveret med bitre salater

***

DESSERT

Vaniljepanna cotta med lamponi caldi


En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

FORRET

Rødbedetatar med gæremulsion

***

HOVEDRET

Saltbagt selleri med karry og ristede hasselnødder

samt dagens grønne family-style ved bordet

***

DESSERT

Panna cotta med hengemte bær og chokolade


En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

KYLLINGE-SATAY

Peanuts – agurk – chili

GRILLEDE RIBS

Spicy barbecue – sesam – koriander

PAT KA PAW

Grillet okse – æg – thaibasilikum

PASSIONSFRUGTSORBET

Kokos – saltede karamel


En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

FORRET

Terrine af torsk og urtebouillon

med tomatvinaigrette, rogn og små salater

***

HOVEDRET

Perlehøne à la coq au vin

med rødvinssauce og aromatisk kartoffelpuré

***

DESSERT

Hengemte bær som rødgrød

serveres med nitrogenfrosset koldskål


En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

FORRET

Bourride

Cremet fiskesuppe med torsk, aïoli og crouton

***

HOVEDRET

Fricassée de pintade aux Riesling

Perlehøne med svampe og perleløg i rieslingsauce

***

Dessert

Vanilje-Créme Brûlée


En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

FORRET

Varm cremet blomkålssuppe

tilsmagt med wasabi-aioli - hertil toast

***

HOVEDRET

Grillet kalvefilet med Pommes Anna,

årstidens grillede rodfrugter - hertil portvinsglace

***

DESSERT

Chokoladefondant med vanilleis


En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

FORRET

Blomkålssuppe

Blomkålspuré – ventreche bacon – trøffelolie

***

HOVEDRET

Svinefilet

Puffet svær – grillet porrer – knoldselleri – svinesauce med brunet smør

***

DESSERT

Hvid chokolade Panna Cotta

Citronverbena skum - crumble


En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.

Menu

FORRET

Lollipop prawn kushiyaki

spyd med grillede rejer, marineret i citrongræs, lime og chili

serveret med en dip af chili og koriander samt karamelliseret lime

***

HOVEDERET

Teriyaki steak soba

Grillstegt oksefilet på en bund af soba-nudler med karryolie, sukkerærter, pak-choi, rødløg, chili og bønnespirer i en teriyaki-sauce garneret med koriander samt sorte og hvide sesamfrø.

***

DESSERT

Hvid chokolade og ingefær cheesecake

serveret med chili-toffee + ingefærsauce


En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.


Vegansk menu

FORRET

Wok-fried greens (vg)

broccoli og bok choi lynstegt i en hvidløg- og sojasauce

***

HOVEDRET

Vegatsu

vores veganske katsu curry seitan dækket med sprød panko-rasp,

overhældt med en aromatisk karrysauce,

serveret med hvide ris og en sidesalat

***

DESSERT

Pink guava og passionsfrugtsorbet

serveret med frisk mynte


En mangfoldige madoplevelse for 215 kr.
+ billetgebyr 26 kr.


Der er ingen ledige datoer og restauranter


Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »