Treat: Grønt og gourmet hos Restaurant Ansvar

Præsenteres af Restaurant Ansvar

Grøn menu med 5 velsmagende retter på rooftop-restauranten Ansvar i august. 


Hos Restaurant Ansvar på Kalvebod Brygge i København er grøntsager, bælgfrugter og svampe i fokus, og vi tror på, at god mad og en bæredygtig tankegang ikke behøver at betyde kompromiser. Kom og udforsk nye smage og alternative sammensætninger af sæsonens bedste råvarer.

Ansvar byder på en unik, kulinarisk oplevelse, hvor bæredygtighed og økologi er omdrejningspunktet. Med en passion for grøntsager, bælgfrugter og svampe lader vi dem spille hovedrollen i vores retter. Vi samarbejder med danske, økologiske leverandører for at sikre, at vi kun bruger de bedste af sæsonens råvarer.

Vi stræber efter at give vores gæster en aften fyldt med indtryk og overraskelser. Vi eksperimenterer med fermentering, purering og tørring for at skabe nye smagsoplevelser, der udfordrer og overrasker. Vi ønsker at give vores gæster en følelse af at have lært noget nyt og anderledes.

På Ansvar kan du tilkøbe naturskånsom fanget fisk fra Fiskerikajen eller økologisk gris el Kylling fra lokale leverandører med fokus på dyrevelfærd. Nyd også økologiske drikke fra menukortet, og bliv inspireret af den økologiske livsstil.

Menuen skifter løbende. Nedenstående menu er et eksempel:


Menu

Kartoffel - Løvstikke - Peberrod

~

Umami Terrine - Solbær - Løg - Rødbede

~

Tomat - Tang - Brændenælder

~

Sommerkål - Grønkål - Kimchi

Tilføj protein (kød/fisk) fra 100 kr. 

~

Rabarber - Marengs - Citron 


Vi glæder os til at se jer!Adresse: Kalvebod Brygge 10, 1560 København V

Kampagnepris: 403 kr.

Spar 35%

Adresse: Kalvebod Brygge 10 (6.sal rooftop), 1560 København V

Indløsningsperiode: Værdibeviset kan indløses tirsdag - lørdag aften i hele august 2024. Husk at booke dit bord på forhånd, på restaurantens hjemmeside, for at sikre dig at der er plads.

Fremvisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig.

Betingelser:

Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset i indløsningsperioden, da Madbillet ikke udsender påmindelser herom. 

Dette værdibevis kan indløses tirsdag - lørdag aften i august 2024
Husk at booke bord i restauranten på forhånd. Oplys "Treat" i kommentarfeltet.
á 403,00 kr.
Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »