Treat: Hverdagsluksus - Social Dining hos Gorms

Præsenteres af GORM’S

Det får du:  
Den populære SOCIAL DINING MENU, hvor der er mulighed for at smage favoritterne på kortet. Først serveres antipasti til deling: Lynstegt carpaccio af okseinderlår sammen med sprøde arancini samt asparges med N’Duja og stracciatella på Øllingegaard mozzarella. Herefter er der frit valg på pizzakortet, med en sprød surdejspizza til hver person. Smagfulde desserter kan tilvælges på dagen til en særlig pris.

SOCIAL DINING MENU

Menuen serveres med grønne oliven fra Puglia, surdejsbrød, maltknækbrød og luftig kærnemælkssmør

Første Servering - Antipasti - serveres til deling om bordet: 

Sprøde arancini med persillemayo.

Grønne asparges med stacciatella på Øllingegaard mozzarella og N’duja.

Lynstegt carpaccio med rosapebermayo, lagret ost fra Them og brøndkarse.

Anden servering  - Frit valg i pizzakortet

1 sprød surdejspizza pr. person.

Prøv Trøffelhelten med trøffelmascarpone, mortadella, grønne asparges, mynte og pistacie.
Eller en Klassiker som Denny Special, Parma eller Sweet Truffle.
Smag på ko i flammer med spicy hakket okse, grønkål og cremefraiche eller Lady & vagabonden med stracciatella og meatballs.
I kortet finder du også vegetariske og vegansk pizza samt glutenfri pizza.

 

Værdibeviset kan indløses på 2 lokationer i København eller på Jægersgårdsgade i Aarhus:

København:

  • I Magstræde 16 spredes madglæde og hygge på to etager i et gammelt, skævt bindingsværkshus i en af de ældste, brostensbelagte gader i det indre København. Restauranten er kendt som et intimt, hyggeligt og rart spisested i rustikke og uformelle omgivelser. 
  • Nyhavn 14 er med sin placering på “skyggesiden” i Nyhavn og fire trin ned, en hyggelig restaurant. Restauranten er et populært valg både før og efter teater- og musikoplevelser eller blot for den helt særlige sommerstemning du finder i havnemiljøet omkring Nyhavn. 

Aarhus

  • Jægergårdsgade 6 i Aarhus byder på en uformel og uprætentiøs stemning i 2 etager. De uhøjtidelige rammer er perfekte til delemad og festlige middage og sommerstemningen i Jægergårdsgade er noget helt særligt.   

Husk at book dit bord inden ankomst

Bagom Gorms
Den tynde sprøde surdejspizza er det bankende hjerte i Gorms, som har været med til at revolutionere måden, vi tænker pizza på - Men restauranterne kan meget mere end det! De byder også på smagfulde antipasti og masser af god vin. Køkkenet forener klassiske italienske smage og traditioner med deres egen legende tilgang til råvarer og smagskombinationer og personalet brænder for at give en uformel og hyggelig spiseoplevelse. Den ikoniske restaurant i Magstræde er den første, som åbnede i 2008. Kampagnepris: 225 kr.

Besparelse: 25%

Indløsningsadresser og tidspunkter:

Værdibeviset kan indløses fra 28. maj til og med d. 31. juli 2023 på følgende restauranter:

  • Nyhavn 14, 1051 København: søndag-torsdag
  • Magstræde 16, 1204 København: mandag-torsdag
  • Jægergårdsgade 6, 8000 Aarhus: Søndag-torsdag

Frevisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig.

Husk at booke dit bord på forhånd

Betingelser:
Værdibeviser til Madbillet Treat afviger fra vores normale betingelser. Der er 14 dages fortrydelsesret, men herefter kan du ikke få refunderet dit værdibevis. Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset i indløsningsperioden, da Madbillet ikke udsender påmindelser herom. Vi anbefaler, at du bestiller dit bord i god tid for at undgå travlhed.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.