Treat: Langbordsmiddag med panorama-udsigt over søerne

Præsenteres af Restaurant Gemini & Fiskerikajen

Langbordsmiddag med østers, tre retter og søudsigt

d. 28 juni kl. 18.00

Restaurant Gemini råder formentlig over Københavns smukkeste udsigt med sin første-rækkes-placering til Sankt Jørgens sø – og i den anledning har de valgt at holde en langbordsmiddag på deres store udendørsterrasse lige ned til vandet, hvor det eneste, der kan forstyrre oplevelsen er fuglekvidder.  Udover deres utrolige beliggenhed har de et super stærkt bagland, når det kommer til maden. Manden bag menuen har baggrund fra flere forskellige Michelinrestauranter, herunder Søllerød Kro, AOC og Kadeau. 

Det er derfor heller ingen overraskelse, at Gemini har TO søsterrestauranter, som er nævnt i Michelinguiden med bl.a. en Bib Gourmand – og her er det altså samme køkkenchef, som har designt menuen til langbordsmiddagen. 

Restauranten har teamet op med Fiskerikajen, som er blandt de absolut bedste alt-godt-fra-havet leverandører med stor fokus på den rene råvare, kompromisløs kvalitet og ansvarsfyldt bidrag til bæredygtig udnyttelse af havets ressourcer.

Oplev en uforglemmelig aften på Restaurant Gemini, der er beliggende i hjertet af København med nem og hurtig adgang til al form for offentlig transport – samt parkeringsmuligheder tæt på restauranten. 


Menu

Østers fra Fiskerikajen
*
Courgetter, Baba Ganoush og frisk ost
Brød på Ølandshvede, hvidløg og persille
*
Kalvefilet, grøn asparges og salviegastrique
*
Jordbær, champagnefløde og bagt hvid chokolade

 

Hertil følger vand m/u. brus ad libitumDer vil være mulighed for at købe vin, øl og cocktails i restaurantens nye ude-bar, Søkig.

 

Vi tager forbehold for ændringer af menuen, da vi jævntligt tilpasser efter sæsonens bedste råvarer.

Vi glæder os til at se jer!

 Kampagnepris: 375 kr.

Normalpris: 550 kr.

Besparelse: 30%

Adresse: Gl. Kongevej 10 fra søsiden, 1610 København V

Frevisning af billet: Medbring billetten enten printet på papir eller vis den på din smartphone i restauranten, så stregkoden er synlig

Betingelser: 
Madbillet Treat leveres af aftaleparten, og Madbillet er ikke ansvarlig for levering af tjenesteydelsen. Kunden er selv ansvarlig for at anvende værdibeviset.

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.