Vin & Pølsesnak
Præsenteres af Vinhanen
Vin & Pølsesnak
Vinhanens Godfather Jens Breinholt Schou og Kjøbenhavns Pølsemageri inviterer i samarbejde med Vinhanen til en middag, hvor pølsen er hovedpersonen.
I skal spise jer igennem en række spændende, smukke håndlavede pølser, skabt til denne specielle lejlighed.
Aftenen kommer til at starte med et glas skum og franske Champagnepølser med trøffel.
Derefter vil der blive serveret Kjøbenhavner medister med surt og garniture. Sidste pølse på podiet bliver Vinhanens Merguez.
Arrangementet slutter af på behørig vis med en klassisk sensommer dessert.
Under middagen vil Vinhanen Vesterbro sørge for at vinen altid flyder fra deres haner.
Efter gildet vil Kjøbenhavns Pølsemageri forsætte festen med et AfterPølseParty, hvor der serveres fra grillen til de senere ankomne.
Tidspunkt: Fredag den 26. august, kl. 18.00 - 21.00, After-pølse-party 21-??
Pris inkl. Mad og Vin: 275 kr.
Adresse: Vinhanen vesterbro, Enghavevej 24, københavn V
Læs mere på:
madaboutcopenhagen.dk/stories/wine-to-the-people/