På Ristorante San Giorgio, Rosenborggade 7, 1130 København K,
Fredag den 22. og lørdag den 23. november kl. 19.00:
LÆNGE LEVE LIVET!
Mange sardere er blandt de længstlevende i verden, netop på grund af deres kulinariske arv og deres livsstil, ofte forbundet med en dyb forbindelse med deres land.
Deltag i denne typiske sardinske middag, og forstå hvorfor disse mennesker ældes så godt.
Mens Chef Patron, Achille Melis, serverer en 4-retters middag, vil Dr. Gianni Pes fortælle om en særlige sardisk “opskrift" på et langt og aktivt liv; en rejse for at opdage traditionelle spisevaner, sund livsstil og stærke sociale bånd, som kendetegner Sardinien og andre Blå Zoner i verden.
Prisen for at deltage i det sociale bord er 590 Dkk, inklusiv denne 4-retters menu:
Antipasto / Forret / Starter:
Vellutata di ceci con uovo stracciato e caprino fresco.
Kikærteflødesuppe med pisket æg og frisk gedeost.
Cremeux de Chickpeas with beaten eggs and fresh goat cheese.
Primo / Førsteret / First course:
Maccarones de Busa con fonduta di pecorino e pepe nero.
Maccarones de Busa med pecorinofond og sort peber.
Maccarones de Busa with pecorino fondue and black pepper.
Secondo / Andenret / Second course:
Arrostu d'agnellone con salsa con melagrana in agrodolce e timo.
Lammesteg med sursød granatæble og timiansauce.
Roast lamb with sweet and sour pomegranate and thyme sauce.
Dessert:
Seada con gelato alle spezie e grano cottu.
Seada med krydret is og kogt hvede.
Seada with spiced ice cream and cooked wheat.
.................