Til White Guide Lancering, Awardshow og Gallamiddag 2025 mødes vi som branchefolk, nemlig anmeldere, leverandører, stjernekokke, ypperste restaurantchefer og dygtigste sommelierer til en festlig Gallamiddag, hvor vi undervejs afslører nominerede, prisvindere og slutter af med kåringen af "Årets Restaurant 2025".
Undervejs i middagen løfter White Guides ekspertpanel sløret for de nominerede til - og kårer vinderne af priserne: Årets Unge Kokketalent, Årets Jan Restorff (serviceoplevelse), Årets Vinoplevelse, Årets Feel-Good Oplevelse, Årets Dessertoplevelse, Årets Osteservering og Årets Nye Restaurant etc.
Du præsenteres for nogle af de mest udsøgte og eksklusive råvarer – nøje udvalgt til toppen af den danske restaurantscene.
Blandt smagsoplevelserne finder du bl.a. topvine og kaviar.
Vi lykønsker prisvinderne, og deltager i den live countdown af Danmarks ti bedste restauranter.
Når spændingen er udløst, fejrer vi sammen "Årets Restaurant 2025".
Det hele foregår siddende til gallamiddag med fantastiske Helle Brønnum Carlsen som ekspert og Miriam Zesler som værtinde med stort sceneshow.