Til White Guide Lancering, Awardshow og Gallamiddag 2024 mødes vi som branchefolk, nemlig anmeldere, leverandører, stjernekokke, ypperste restaurantchefer og dygtigste sommelierer til en festlig Gallamiddag, hvor vi undervejs afslører nominerede, prisvindere og slutter af med kåringen af "Årets Restaurant 2024".
Undervejs i middagen løfter White Guides ekspertpanel sløret for de nominerede til - og kårer vinderne af priserne: Årets Unge Kokketalent, Årets Smag for Skillingen, Årets Køre Hjem Drikkevaremenu, Årets Jan Restorff (serviceoplevelse), Årets Bæredygtige, Årets Vinoplevelse, Årets Vinkælder, Årets Feel-Good Oplevelse, Årets Dessertoplevelse, Årets Osteservering, Årets Snacks og Årets Nye Restaurant.
Du præsenteres for nogle af de mest udsøgte og eksklusive råvarer – nøje udvalgt til toppen af den danske restaurantscene.
Blandt smagsoplevelserne finder du topvine, specialøl, kaviar, fisk og skaldyr, saftigt grisekød og mørt dansk oksekød.
Vi lykønsker prisvinderne, og deltager i den live countdown af Danmarks ti bedste restauranter.
Når spændingen er udløst, fejrer vi sammen "Årets Restaurant 2024".
Det hele foregår siddende til gallamiddag med fantastiske Helle Brønnum Carlsen som ekspert og Niels Zeeberg som vært med stort sceneshow.
I løbet af eventet kårer Landbrug & Fødevarer vinderne af deres priser "Årets Ret med Fisk og Skaldyr" og "Årets Ret med Gris".