Wildfooding laver Vild svampemiddag med Vores Natur Sejs

Præsenteres af Wildfooding

Vild middag med Wildfooding
Vores Natur i samarbejde med Wildfooding laver vild svampemiddag i naturen.

Kom med på tur og vær med til at lave en dejlig vild middag under trækronerne.

At bruge naturens mange dejlige ingredienser er noget vi alle kan gøre. Der er så meget vild mad derude, men måske har du brug for en lille håndsrækning til at komme i gang. På denne tur får du en god introduktion til at lære vilde ingredienser at kende samt gode råd til hvad det i det hele taget går ud på med den vilde mad! Vi går i området i ca 1,5 time og samler ind til en middag.
Vi bevæger os rundt og samler svvampe under kyndig vejledning af Thomas (aka Wildfooding). Thomas har mange års erfaring med at formidle vild mad og er til daglig professionel urtesamler for nogle af de bedste restauranter i verden, men samtidig også oprindeligt skolelærer – den bedste kombination! Det indsamlede tager vi med tilbage til et simpelt køkken-setup og under covid-sikre forhold hjælpes vi ad med at rengøre de vilde svampe. Herefter bliver du gæst ved et bord i det vilde, hvor du, nu som gæst sætter dig ned ved langbordet og spiser en middag bestående af noget købt, dyrket og gemt - men med svampene i fokus. Det vil blive til en middag med fisk, korn, mejeriprodukter – ingen firbenede dyr. Middagen består af 3-4 serveringer i alt plus det løse.

Vi spiser af bæredygtigt engangsservice og der vil være mulighed for at tilkøbe drikkevarer til maden til rimelige priser.
Arrangementet gennemføres uanset vejr, så klæd dig på efter forholdene.
Arrangementet forventes at vare mellem 3-4 timer.
Medbring passende tøj, en urtekniv eller saks samt en vandflaske.
Det koster 185,- plus billetgebyr at deltage – billetter finder du på Madbillet.dk
Læs mere om Thomas på Wildfooding.dk eller læs på Instagram eller Facebook – Wildfooding.
Læs mere om Vores natur på voresnatur.dk
Arrangementet er støttet af Vores Natur

Vi mødes ved De små fisk, Sejsvej, 8600 Silkeborg, som ligger lige ved udkørslen fra Sejs mod Silkeborg. Den efterfølgende middag foregår på Porsevænget 5, 8600 Sejs.

Adresse: Vi mødes ved Hundeskoven Sejsvej, 8600 Silkeborg, som ligger lige ved Hattenæsvænget og Sejsvej. Den efterfølgende middag foregår på Porsevænget 5, 8600 Sejs.

Læs mere på: www.wildfooding.dk
fredag 25. sep. 2020 kl. 16:00 - 20:00
Billet til vild svampemiddag den 25.
Udsolgt
á 185,00 kr.
+ 13,88 kr.


MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223