Winedinner med Château Mont-Redon fra Châteauneuf-du-Pape

Præsenteres af Løgismose

Oplev en af det sydlige Rhônes største spillere på markedet, hvad angår Châteauneuf-du-Pape, når vi byder på en eksklusiv Winedinner med David Montenot fra Château Mont-Redon på Hotel Stella Maris på Fyn.

I Løgismose har vi haft et tæt samarbejde og fulgt udviklingen på domainet i 30 år, og gang på gang er vi blevet overraskede og begejstrede over den næsten feminine elegance i vinene, som stædigt fastholdes, som stedets signatur, på trods af tidens knæfald for potens og maskulin power. Og vi er ikke alene! Selv Robert Parker – der ellers om nogen har været med til at iscenesætte de muskuløse vine – overgiver sig og skriver:

"This estate has produced some of the greatest Châteauneuf du Papes I have ever tasted, including their 1949 (one of the top 25 wines of my lifetime), 1955 and 1961".

Og David Montenot har netop været dybt i kælderen og finde modne årgange af slottets Châteauneuf-du-Pape frem særligt til denne aften. Vinene kommenteres af David, mens de serveres til 5 retter sammensat af Anders Granhøj i den smukke kulisse Hotel Stella Maris på Fyn.

Glæd dig til en oplevelse i de bedste fynske rammer, med udsøgt mad og en perlerække af vine fra Châteauneuf-du-Pape og omegn.

OBS:
- Seating ved 6-8-mands borde.
- Det er muligt at bestille værelser på Hotel Stella Maris i forbindelse med arrangementet. Husk i så fald at bestille både middag og overnatning.

Adresse: Hotel Stella Maris, Kogtvedvænget 3, 5700 Svendborg

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Trelleborggade 15
2150 Nordhavn
CVR: 33759223