Winemaker's Dinner med Domaine de l'Amauve, Rhône

Præsenteres af GoVinum

Christian Voeux, vinmager og ejer af Domaine de l’Amauve i Séguret i det sydlige Rhône, kommer til Danmark og i den anledning gæster han Odense og København til en Winemaker’s Dinner. Christian Voeux er uddannet ønolog og har arbejdet i vinbranchen i mere end 40 år. Han har bla. været chefønolog på Château Mont-Redon (Châteauneuf-du-pape) og Château la Nerthe (Châteauneuf-du-pape). Han har nu egen vingård med 11,5 ha og er siden 2020 økologisk certificeret. Han producerer både hvidvin, rosévin og rødvin - og alle tre typer er på aftenens vinprogram.  

Gå ikke glip af en skøn aften med lækker mad og fantastiske vine. På aftenen er det muligt at bestille de smagte vine til særpris.

Præsentationen vil foregå på engelsk.

Vinprogrammet er

  • CDR Villages Séguret Blanc, La Daurèle
  • IGP Vaucluse Rosé "Rosé d'Yvonne"
  • CDR Villages Séguret Rosé "Le Rosé de Simone"
  • IGP Vaucluse Rouge "La Vigne de Louis"
  • CDR Villages Séguret Rouge, "Laurances"
  • CDR Villages Séguret Rouge, "Les Merrelies"
  • CDR Villages Séguret Rouge, "Réserve"

I København vil Restaurant Coq en Pâte på Østerbro servere en lækker 4-retters menu: 

Håndskåret oksetatar, peberrodsmayo, pickles, kaperspulver, brødtuile
IGP Vaucluse Rosé "Rosé d'Yvonne"
CDR Villages Séguret Rosé "Le Rosé de Simone"

Raviole med champignon de Paris, røget helleflynderemulsion, dildolie, karse
CDR Villages Séguret Blanc, La Daurèle

Vagtel, sauce demi glace, glaserede grøntsager i sæson, pomme Parisienne
IGP Vaucluse Rouge "La Vigne de Louis"
CDR Villages Séguret Rouge, "Laurances"

Fyldt Brie de Meaux med valnødder og krydderurter
CDR Villages Séguret Rouge, "Les Merrelies"
CDR Villages Séguret Rouge, "Réserve"

Kaffe

I Odense vil Restaurant Druen & Bønnen servere en 4-retters menu, der er tilpasset aftenens 7 skønne vine fra Domaine de l’Amauve. (Menu opdateres snarest) 



Læs mere på: www.govinum.dk
Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.