Winemakers Dinner med Domaine Michelot i Meursault, Bourgogne

Præsenteres af Løgismose

Nicolas Mestre fra Domaine Michelot gæster The Restaurant by Kroun på Kurhotel Skodsborg onsdag 24. oktober, ovenpå årets høst for at præsentere 2016-årgangen samt udvalgte ældre vine fra familiens historiske domaine i en af Bourgognes fineste hvidvinskommuner.

Erik Kroun har sammensat en unik menu særligt til Domaine Michelots vine denne aften, og den eksklusive The Restaurant by Kroun på Kurhotel Skodsborg danner de perfekte rammer om en enestående aften med mad og vin i højeste potens.

Domaine Michelot er en af hjørnestenene i vores vinsortiment. Huset har været med næsten fra starten og er indbegrebet af familien Grønlykke’s store passion for Bourgogne.

Samarbejdet startede for 20 år siden, mens Jean-Francois Mestre havde ansvaret i kælderen. På god gammeldags manér er Jean-Francois og hustruen Chantal Michelots søn, Nicolas Mestre, nu også involveret i produktionen og det er første gang huset med Nicolas som repræsentant, gæster Danmark.

Michelot’s stil har altid været og er fortsat ultra-klassisk, og håndteringen af fadede er intet mindre end mesterlig. Vinene bliver omhyggeligt beskyttet mod ilt gennem hele vinificeringsprocessen, og de elegante aromaer i druerne fra de lavtydende vinstokke får aldrig lov til at gemme sig bag ved træet, sådan som det sker hos mange af de andre vinbønder i Meursault.


Menu:
Muslingesuppe med muslinger, grapefrugt og hørrøget selleri
Stegt pighvar med smørdampet spidskål, granskud og blanquette-sauce
Farseret perlehønebryst med svampe, gulerødder og hønsesky med merian
Modne hvidskimmeloste med ristet rugbrød
Danske æbler med honning, hasselnødder og cremefraiche-sorbet


Det får du:
Aperitif & snacks
5–retters menu med tilhørende vine
Kaffe, petitfours & avec
Vand under middagen

Pris pr. person 1.250,- ekskl. bookinggebyr (25,-)


Obs: Seating ved store runde borde
Vinene kommenteres af Nicolas Mestre

Adresse: The Restaurant by Kroun, Skodsborg Strandvej 139, 2942 Skodsborg

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.

MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223