Winemakers Dinner: Italiensk familiemiddag og Toscanervine fra Tenuta Di Ghizzano

Præsenteres af Theis Vine

Italiensk aften i selskab med vinmager og grevinde Ginevra og hendes flotte super-toscanere flankeret af otte retters italiensk dele-menu fra The Market – Italian. Det hele serveres helt ekstraordinært i Theis Vines imponerende palæ af en butik i Charlottenlund.
 
Aftenens økologiske Toscanavine fra Tenuta de Ghizzano præsenteres af vinmager og grevinde Ginevra Veneroso Peschiolini selv, som fortæller om sin vingård Tenuta di Ghizzano, der ligger i Toscana mellem Pisa og Firenze.  

Grevinden er 26. generation af en vinfamilie. Hendes evner som vinmager, og utrættelige vilje til at sætte alt ind på at skabe topkvalitet, imponerer i årgang efter årgang. Tenuta de Ghizzanos økologiske vine belønnes næsten konsekvent med de eftertragtede tre fyldte glas (Tre Biccheri) i den italienske vinguide Gambero Rosso - senest topvinen Nambrot, som kun laves i begrænsede mængder.

Den afslappede, italienske winemakers delemiddag vil helt særligt blive serveret i Theis Vines imponerende 600 kvm store vinbutik, der på dagen er udstyret med langborde, så gæsterne kan lære hinanden bedre at kende – omgivet af nogle af verdens ypperligste vine.  


Adresse: Theis Vine, Charlottenlund Stationsplads 7, 2920 Charlottenlund

Læs mere på: https://www.copenhagencooking.dk/program/
tirsdag 27. aug. 2019 kl. 18:30 - 22:30
Grevinde og landmand Ginevra præsenterer sine super-toscanere fra Tenuta Di Ghizzano over skøn italiensk delemiddag
á 995,00 kr.
+ 21,00 kr.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A
1302 København K
CVR: 33759223