Bite Copenhagen: Ny fødevareudstilling!

Præsenteres af Bite Copenhagen - arrangementet er en del af Copenhagen Cooking & Food Festival

Vil du være med på forreste række, når gastronomiske nybrud sætter frø og prikker til de herskende kulinariske normer?

Måske er du madkommunikatør og selv med til at sætte dit præg på den udvikling, der udfordrer status quo inden for gastronomien i disse år?

I så fald vil du på Bite Copenhagen kunne hente ny viden og kildeinspiration fra nogle af de førende og mest innovative aktører på den hjemlige og globale gastronomiske scene. Mennesker, hvis håndværk og passion er med til at skabe de forandringer, der skal hjælpe os alle med at løse de nuværende og fremtidige problemstillinger på fødevareområdet.

Bite Copenhagen afholdes i Forum Copenhagen den 24. og 25. august, og som deltager får du et brugbart indblik i, hvor madbranchen bevæger sig hen, når vi taler social ansvarlighed, bæredygtighed, naturlige ingredienser, økologi, sundhed, innovation, teknologi, fødevaresikkerhed, kulinarisk diversitet og meget mere.

Udstillingen er målrettet den professionelle madscene, og der er derfor kun et begrænset antal billetter til rådighed for nysgerrige kommunikatører og gastro-entusiaster. De får til gengæld mulighed for at vurdere og opleve de nyeste produkter på markedet og høre levende fortællinger fra producenter og meningsdannere, når de tager hånd om aktuelle og fremtidige fødevareproblemstillinger.

Programmet tager i øjeblikket sin endelige form, og du kan holde dig opdateret omkring fødevareudstillingens aktiviteter på www.bitecopenhagen.dk.

Adresse: Forum Copenhagen, Julius Thomsens Pl. 1, 1925 Frederiksberg C

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.


MADBILLETTER ApS
Dronningens Tværgade 8A,
1302 København S
CVR: 33759223