Økologisk middag i det grønne
Præsenteres af Sørisgaard, Carrotstick.dk & Quartier
Sæt dig til bords midt i Sørisgaards smukke marker og nyd en 3-retters menu baseret på gårdens egne økologiske grøntsager. Det er Torben Klitbo og hans team fra Quartier, der sammen med Carrotstick.dk står for pop up-restauranten midt i det smukke istidslandskab ved Sørisgaard i Nordsjælland. En sjælden oplevelse med smuk natur og vegetarisk mad i særklasse.
3-RETTERS MIDDAG I DET GRØNNE
Forret
Hokkaidosuppe grillede porrer, fåremælksyoghurt og trøffelvinaigrette
Hovedret
Urtebagt knoldselleri, frisk choucroute af spidskål og fennikel med røgede kartofler og dildbouillon
Dessert
Rødbede-tarte tatin med lakridsmarengs, vaniljeis og hindbær
Pris 175 kr. pr. person
(+ 10 kr. i billetgebyr)
Tidspunkter
Der købes madbillet til et specifikt tidsrum, hvor du indtager din middag i det grønne.
17.30 – 19.15
19.30 – 21.15
Folkene bag
3-retters middag i det grønne præsenteres af Torben Klitbo, som tidligere har drevet en lang række restauranter i København: Llama, Höst, Oysters & Grill, Scarpetta m.fl. Torben har samlet en række af sine bedste kokke, der sammen med Carrotstick.dk har sammensat menuen af Sørisgaards fantastiske, økologiske grøntsager.
I tilfælde af dårligt vejr rykker vi ind i det opstillede cirkustelt.
Adresse: Sørisvej 2A, 3650 Ølstykke