Hyldest til kartoflen: Middag med GastroFutura & H15

Præsenteres af H15

Kom til middag på H15 i hjertet af Kødbyen og nyd en delikat kartoffelmiddag og en times veloplagt paneldebat om kartoflens fremtid.

Aftenen indledes med en paneldebat om nogle af de komplekse problemstillinger, som den økologiske kartoffeldyrkning står over for. Samtalen vil især fokusere på social bæredygtighed, hvor du blandt andet møder kok Andreas Handke. Han er medstifter af GastroFutura, et netværk af kokke og gastronomer der arbejder med bæredygtig gastronomi på tværs af det sociale, organiske og økonomiske område.

Aftenens menu er en hyldest til kartoflen, og du får 4 delikate serveringer med den lille knold. Du får også en økologisk vinmenu med vine tilpasset hver ret.

Bemærk at prisen nedenfor er eksklusiv billetgebyr.

Dine værter

H15 Restaurant & Bar ligger i hjertet af Kødbyen og består af restaurant, barer og eventlokaler. Hos H15 tror de på en bæredygtig tilgang til forretning. Derfor er størstedelen af deres råvarer handlet lokalt på gårde omkring København. Køkkenet sylter, henkoger, fermenterer og gør hvad de kan for at strække og række så langt som muligt.

Andi Handke fra GastroFutura har Restaurant Babette i Zurich og er dedikeret til farm-to-table og ansvarlig gastronomi. Ud over at drive restauranten er Andi ogå involveret i uddannelse og træning af nye talenter. Han er engageret i Social Gastronomy Movement og co-founder af GastroFutura, en schweizisk organisation der arbejder for at promovere bæredygtig gastronomi og drive positive forandringer af restaurationsbranchen.

En del af Zürich møder København

Under overskriften ”Zürich møder København” præsenterer Copenhagen Cooking for første gang en venskabsby.

”Zürich møder København” består af en række events på lokale venues samt aktiviteter på Festivalpladsen på Israels Plads 24. – 27. august, hvor gæster kan gå på opdagelse i gastronomi, kunst og kultur fra den schweiziske by.

Læs mere om ”Zürich møder København” her.

Kartofler i fokus
Årets hovednavn på Copenhagen Cooking 2023 er kartoflen, og derfor får den under overskriften Kartoffelkram en ubestridt hovedrolle i ambitionen om at gøre den ydmyge knold sexet igen.

Kartoflen er nemlig fuld af smag, billig, den mætter, strutter af virilitet og er god for både krop og klima - og så vokser den overalt i vores jord. Se alle madevents med kartoflen i fokus her og køb årets kartoffelplakat af Pine Cone Project her.

Kartoffelkram er støttet af Kartoffelafgiftsfonden.


Menu

Snacks
Sprøde og cremede kartoffelskind med nordisk aioli

Forret
Hø-røgede "Herbstgold" bjergkartofler serveret med schweizisk fondue espuma samt grillede og syltede løg

Hovedret
Kartofler bagt i kaffegrums med romesco sauce lavet af bagte grøntsager serveret med lækkert grønt tilbehør

Dessert
Saltet kartoffelkaramel og frisk yoghurtsorbet

Menuen er inklusiv en økologisk vinmenu



Adresse: H15 Food & Culture, Halmtorvet 15, 1700 København V

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra den 18. – 27. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.