Din vært
Københavns Skolehaver er en almennyttige forening fra 1903. Her har københavnske børn, fra 0-14 år, mulighed for at dyrke et stykke jord med blomster og grøntsager i deres fritid, med deres klasse i skoletiden eller med deres venner i daginstitutionen.
Rødder holder til i Pladefabrikken på Bispevej i NV, hvor de til hverdag har en åben frokostkantine, der transformeres til et hyggeligt eventspace i weekenderne, laver økologisk catering, langborde i marken, koncerter og meget mere - alt sammen med udgangspunkt i hyggelige og nærværende rammer, økologiske og lokale råvarer fra små regenerative jordbrug og grøn velsmag på tallerkenen.
I tilfælde af dårligt vejr..
Hvis det regner, så rykker vi under overdække i haven!
Ekstra info
Medbring selv tallerkener, bestik og glas, så sørger vi for alt andet!
Indgang til skolehaven ad lågen i midten af Lersøparken lige ved legepladsen og toiletbygningen.
Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr
Foto: Københavns Skolehaver og Alec Andreev / Copenhagen Cooking.
Rødder griller alt godt fra marken og sørger for et velsmagende og fyldigt måltid, der tilsammen udgør en lækker, økologisk menu på sommerens bedste, økologiske råvarer.
Der vil være en åben bar med saft til både børn og voksne og friske grøntsager, foruden alt det farverige og knasende på grillen.
PROGRAM
Kl. 17.00 åbner Rødder baren med et økologisk udvalg af vine, øl og børnesaft
KL. 17.30 serverer Rødder et velsmagende måltid propfyldt med sommerens bedste råvarer fra små regenerative og økologiske jordbrug og havens skønne urter
kl. 18.00 - 19.00 er der en sjov aktivitet for børnene, hvor der både skal smages og sanses
kl. 19 - 20 kan du komme på en guidet rundvisning i skolehaven og høre historien om Københavns ældste skolehave (eller du kan
tage tidligere hjem og putte de mindste)
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev