Frederiksberg Høstfest
Oplev magien, når vi samler 1.500 mennesker til en uforglemmelig langbordsmiddag midt på den smukke Frederiksberg Allé. Syv af byens anerkendte restauranter står bag menuerne og serverer smagfulde retter med årets hovednavn løg og sæsonens bedste råvarer. I år markerer vi 10-års jubilæet for Høstfesten på Frederiksberg, en fejring af fællesskab, madglæde og sensommer i byen. Tag plads ved bordet og vær med til at fejre et årti med smagfulde øjeblikke under åben himmel.
Din vært
Henrik Jyrk har 25 års erfaring med madlavning og har blandt andet været huskok i Go' morgen Danmark på TV2, dobbelt vinder kokkekonkurrencen 'Sol over Gudhjem' 2016 og 2017 og har også haft en række restauranter.
Det praktiske
Du skal selv medbringe tallerken, bestik og glas. Vi sørger for både øl- og vinbarer på Alléen. Du kommer til at sidde ved den restaurant, du køber billet til, så husk at købe billetter til samme restaurant, hvis I gerne vil sidde flere sammen. Vi mødes fra kl. 17.00, og kl. 18.00 sætter vi os alle til bords. Kl. 21.00 siger vi tak for mad og på gensyn næste år.
Il Fornaio sørger for håndlavet Primitivo surdejsbrød til bordet, og prisvindende økologisk extra jomfruolivenolie til at dyppe brødet i.
Oatly Serverer lækre cortado´er og chokolademælk i slutningen af middagen
Partnere
Frederiksberg Høstfest er et partnerskab mellem Frederiksberg Kommune og Copenhagen Cooking.
Frederiksberg Høstfest præsenteres i samarbejde med AB Catering, BC Catering og INCO.
I tilfælde af dårligt vejr ...
Vi håber på solskin, ellers ses vi i K.B. Hallen. Beslutningen træffes 1-3 dage før og du får direkte besked.
Bemærk at prisen er eksklusiv billetgebyr.
Forret
Snack box med knasende paoadum og sprøde grøntsager med en lækker asiatisk løg dip
Hovedret
Saftigt kyllinge meatloaf serveret med grillede sommergrøntsager, rosenkål, sprød bacon og en fyldig løg BBQ-sauce
Dessert
Vanilje creme med søde blommer og knasende makroner
Årets festivaløl “Sensommer Ale”, brygget eksklusivt til Copenhagen Cooking af Nørrebro Bryghus.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev