Dansk Petanque forbund x Provence x Copenhagen Cooking
Præsenteres af Dansk Petanque Forbund
Træd ind i en verden af sol, sydfransk stemning og skarpe kast, når Copenhagen Cooking 2025 inviterer til petanquebattles under åben himmel.
Sammen med Dansk Petanque Forbund forvandler vi festivalpladsen til en lille bid af Provence – med lækre baner, festlig stemning og styr på reglerne. Det hele er sat op som de gør det i Sydfrankrig – afslappet, sjovt og med plads til både boldtalenter og boldtabere.
Grib kuglerne, hiv din makker med til double-turnering, og vær med i kampen om eksklusive præmier fraMarseille, som vi løbende løfter sløret for (tro os, du vil vinde dem). Om du har spillet tusind gange før eller aldrig kastet en kugle – alle kan være med, og hvem ved? Måske går du hjem som festivalens ukronede petanquemester.
Glæd dig til:
???? Hyggelige kampe og sydfransk stemning
???? Pernod i glasset, solen i ansigtet
???? Store, provencalske præmier og evig hæder
Dine værter
Dansk Petanque Forbund er eksperter i den afslappede, men præcise kunst at spille petanque. De står bag turneringen og sikrer, at alt forløber glidende — med et glimt i øjet og plads til både garvede spillere og glade amatører. Forbundet arbejder til daglig med at udbrede kendskabet til petanque i Danmark og brænder for at dele glæden ved spillet, præcisionen og fællesskabet, der kendetegner sporten.
Provence er årets venskabsregion ved Copenhagen Cooking 2025 — kendt for sine solrige landskaber, rige madkultur og kærlighed til enkle, gode råvarer. Under festivalen bringer vi smage, dufte og stemninger fra Sydfrankrig til København.
Gennem hele turneringen kan deltagerne nyde et glas Pernod, generøst sponsoreret af Pernod Ricard, og dyste om eksklusive præmier doneret af byen Marseille — en sand hyldest til den provencalske livsglæde og sydlandske charme.
Bemærk at billetten gælder for ét hold bestående af 2 personer og er eksklusiv billetgebyr
Adresse: Festivalpladsen , Flæsketorvet 45, 1711 København V
En del af Copenhagen Cooking
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.