Grillklar kanin - Skær, marinér og tag med hjem

Præsenteres af Ma Poule

Lær at forberede kanin til grillen – fra skærebræt til marinade
Kom med til en hands-on workshop, hvor du lærer at udskære en kanin og lave en smagfuld marinade, der gør kødet klar til weekendens grillfest.

Du går hjem med en halv kanin
I arbejder to og to om én hel kanin og får kyndig vejledning af vores kok undervejs. Hver deltager tager en halv, marineret kanin med hjem – lige klar til at ryge på grillen.

Din vært
Ma Poule er en fransk delikatessebar i TorvehallerneKBH, kendt for sin legendariske confit de canard-sandwich og kærlighed til gode råvarer. Her mødes klassisk fransk håndværk med uhøjtidelig stemning og store smagsoplevelser – midt i hjertet af København.

Hjemmeside
Instagram

Bemærk at billetprisen er eksklusiv billetgebyr.


DAGENS KANIN-EKSPERTER

Nathan
Køkkenchef på Ma Poule gennem de sidste fem år. Uddannet i Frankrig og med mange års erfaring fra London, hvor han arbejdede under legendariske kokke som Pierre Koffman. En mester i klassisk håndværk og smagfulde detaljer.

Sebastian
Daglig leder på Ma Poule, passioneret madentusiast og stor kaninelsker. Sebastian står bag idéen til workshoppen og glæder sig til at dele sin kærlighed til det undervurderede kød med jer.



Adresse: TorvehallerneKBH, Frederiksborggade 21, 1362 København

En del af Copenhagen Cooking

Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.

Følg Copenhagen Cooking her: 
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev

torsdag 21. aug. 2025 kl. 17:00 - 18:30
á 175,00 kr.
+ 23,00 kr.




Giv denne event som gave, hvor modtageren selv kan vælge dato og billetter.
Du bestemmer beløbet.

Køb gavekort »