De fleste kender sikkert filmen Ratatouille fra Disney, men ”ratatouille” er også en klassisk, vegetarisk gryderet fra Provence i Sydfrankrig, som kan nydes året rundt.
Som Remy i filmen, får børn i alderen 6 til 15 år også mulighed for selv at prøve kræfter med denne farverige hofret fra Provence. Sammen med kokken Karim fra Texture — som i juni i år modtog en Michelin-stjerne — lærer børnene at tilberede ratatouille fra bunden.
Karim guider deltagerne igennem hele processen i denne miniworkshop, der sætter fokus på de skønne råvarer fra Provence og glæden ved at lave mad sammen.
Prisen for på 125 DKK er for 2 deltagende børn.
Arrangementet er en del af Copenhagen Cooking, en årligt tilbagevendende madfestival i København. I 10 dage fra 15. – 24. august samler vi de absolut bedste kokke, restauranter, gastro-nørder, kulturinstitutioner og madfolk for at hylde hovedstadens madscene.
Følg Copenhagen Cooking her:
Facebook
Instagram
Nyhedsbrev