Vær med når Slagteribygningen byder op til fællesspisning af den lækreste slags. Bliv forkælet med en menu skabt af kokkene bag Økobo, Martin Peter Leth, og Mathias Olsen fra Palleshavegaard – tilberedt af egenproduceret lokale råvarer og serveret i fællesskabets ånd.
Menu:
Forret/Snack:
- Økologisk fingergrønt med dyp af 'Græskar Ganouch' og fed creme fraiche med tapenade
Hovedret:
- Langtidsgrillet bagfjedring af helårsgræssende kvæg fra Bjørnø
- Knuste kartofler i urter og smør
- Bagte rodfrugter i pebertoner
- Liflig kålslaw
Dessert:
- Gammeldags æblekage med fløde af råmælk og knust kage
Vi gør opmærksom på følgende:
- Gæster skal selv medbringe service, bestil, glas og kop
- Drikkevarer kan købes på stedet - (lokalt produceret of course ;-)
- Arrangementet er udendørs og påklædningen bør være derefter - i tilfælde af regn rykkes arrangementet ind i Slagteribygningen
- Der vil være talere og præsentation af producenterne undervejs