Køkkenchef Bo Frederiksen i Meyers Madhus har udviklet en menu, der hylder en række af årstidens bedste, danske råvarer. Her er både sprødt bid og cremet velsmag. Fiskehandler Dan fra Brøndby Strand Fisk og Skaldyr specialryger laks til dagen, mens Bo lover smæk på smagene og fin harmoni mellem det søde og det sure, det dybe og det friske.
MENU
Dans koldrøgede laks med grønne indslag og dressing af kærnemælk, dild og peberrod
Confiteret kylling med timian og citron
Bagt græskar med hvidløg, estragon og surdejs-croutons
Små kartofler i vinaigrette med grov sennep og rosmarin
Persillepesto med ristede solsikkefrø
Tarte Tartin af Lilleø-æbler med vanille-creme fraiche
Meyers har i mere end 25 år arbejdet for at fremme kvaliteten i den danske madkultur på områder som kantiner, madkurser, bagerier og restauranter. Meyers er involveret i projektet Det Længste Bord, som arbejder for at styrke madkulturen i Brøndby med fokus på fælleskaber, grøntsager og velsmag.
Brøndby Strand Fisk og Skaldyr ejes af Dan Holmstad-Petersen, som med et glimt i øjet slår et slag for fisk af høj kvalitet, både overfor kunderne i sin butik og på sin instagram-konto.
En del af Det Længste Bord
Det Længste Bord er en begivenhed, hvor mennesker i alle aldre og fra alle samfundslag mødes over et måltid. På tværs af landet skaber vi den største langbordsmiddag nogensinde. Målet er, at alle kan deltage og bidrage. Vi ønsker, at det er muligt for alle fra skolebørn til borgmestre, fra plejehjemsbeboere til Michelin-kokke at være med og byde ind. Fællesskabet, samværet, den gode madoplevelse og begejstringen for at samles mange om en unik begivenhed er den drivende kraft. I 2025 dækker Brøndby, Faaborg og Svendborg op til Det Længste Bord.
Læs mere om Det Længste Bord