Når vintermørket sænker sig, breder duften af god mad og varm julestemning sig gennem det lille skæve bindingsværkshus, hvor levende lys, gran og hyggelige kroge skaber en hjemlig atmosfære.
Det føles som den lille skjulte italienske restaurant, du fandt på din ferie – bare med et strejf af dansk vinterhygge lige her i din egen københavnske baghave.
HELAFTEN I MAGSTRÆDE 16 (eller M18 Private Dining)
Inklusiv vand m/u bobler ad libitum
Velkomst
Saltede mandler, sprødt brød med dyp og marinerede oliven
Prosecco Treviso, Fratelli Collavo, Veneto, Italy
3 forretter til deling
1. servering ~ Lettilberedt laks med rygeostcreme, syltede løg og confiterede kapers
2. Servering ~ Rødfisk ceviche med appelsin, fennikel, sorte oliven, estragon og peberrodsmayo
3. Servering ~ Melanzane alla Parmigiana med frisk bøffelmozzarella
Soave Classico ”Otto”, Prà, Veneto, Italy
Pasta
Hjemmelavet ravioli med svampe, brunet smør og salvie
Langhe Nebbiolo, Tenuta Cucco, Piedmont, Italy
Gris
Sprød svineskank med blomkålscreme, ovnstegte kartofler og braisersauce
Chianti Classico, Tenuta di Carleone, Tuscany, Italy
Dessert
Panna cotta med kirsebærkompot, chokoladestykker og mandel
Moscato d’Asti, Balbi Soprani, Piedmont, Italy
OBS. Når du har købt billet, skal du booke bord og skrive "Madbillet - Helaften i Magstræde" i kommentaren: Book bord her
Menuen kan også laves pescetarisk.