TALK  | Fermentering; en del af et mere bæredygtigt køkken  |  domestic.Lab

Præsenteres af Domestic.Lab & Food Week

1, 2, 5, 9... 20 pladser på første række i laboratoriet hos Michelin-restauranten Restaurant Domestic! Du vil ikke gå glip af denne eftermiddag, når fermenteringschef Morten Rasted inviterer til en TALK i domestic.Lab.  


Kom med indenfor og bagom Michelin-restauranten Restaurant Domestic, når Food Week i samarbejde med domestic.lab invitere dig helt ind i laboratoriet til en talk om fermentering og processen bag. Fermenteringschef Morten Rastad vil gå i dybden med de forskellige fermenteringsmetoder og fortælle hvordan de bliver brugt i dagligdagen, og hvilke erfaringer Domestic har gjort sig undervejs. 

"Fermentering spiller en stadig større og større rolle for køkkenet på Domestic. Derfor har vi startet domestic.Lab. På Domestic.Lab fokuseres der på at skabe nye smage ud fra de lokaltproducerede og sæsonbetonede råvarer."

Gennem denne talk fordyber vi os med bl.a. lacto fermentering, koji fermentering og hvordan Domestic i laboratoriet bruger fermentering til at skabe et mere bæredygtigt køkken hos Restaurant Domestic.



Adresse: Sydhavnsgade 7, 8000 Aarhus C

En del af Food Week
Arrangementet er en del af Food Week, som er hele Aarhus´ madfestival.  Fra mandag den 9. til søndag den 15. august hylder vi smagen og oplevelserne omkring måltidet, dykker ned i madhistorien, nørder gastro-viden, sanser, nyder og spiser sammen i hele byen.

Følg Food Week her:

Facebook

Instagram

Der er ingen billetter til salg i øjeblikket til denne event.