Eksklusiv vildtaften med David Johansen på Nordre Toldbod
Præsenteres af Løgismose Vin, Mad & Delikatesser
Lad munden løbe i vand og sæt aftenen af til en eksklusiv 6-retters middag med afsæt i noget af sæsonens bedste kød; vildt.
Gastronomisk chef David Johansen udvælger landets bedste vildt afhængig af sæsonens udbud, og sammensætter en menu hvor kødet på fineste vis bliver akkompagneret af nogle af sæsonens andre strålende råvarer.
I vores lokaler på Nordre Toldbod starter aftenen kl. 19 med snacks og aperitif.
Efterfølgende serveres en 6 retters menu kreeret af David Johansen, med dertilhørende tilpasset vinmenu, nøje udvalgt af Løgismoses chefsommelier Tilde Maarbjerg.
Aftenen slutter med kaffe og sødt.
Pris pr person 1200,-.
Bemærk: kun 25 billetter udbydes til denne aften.
Adresse: Spiseriet, Vin, Mad & Delikatesser, Nordre Toldbod 16, 1259 Kbh K